040loodgieter eindhoven badkamer vakman

Voor in klant in eigen stad, wonend op de Juralaan in Eindhoven, is 040 Loodgieter bezig geweest met het renoveren van het toilet op begane grond en een complete verbouwing van de badkamer. Zoals gewoonlijk is 040 Loodgieter uit Eindhoven begonnen met de sloopwerkzaamheden van de oude badkamer en toilet, waarbij deze onderdelen op zorgvuldige en professionele wijze is afgevoerd. Voor de nieuwe badkamer wilde de bewoners graag een muur bijgeplaatst hebben, een wand waar de wasmachine kon staan en de douche aan de andere zijde. Een mooie oplossing bedacht samen met 040 Loodgieter uit Eindhoven.

In deze grote badkamer is een mooie lichtinval vanwege de dakkapel die erin zit. Deze dakkapel moest wel afgetimmerd worden, dat is afgelopen week gebeurd. Momenteel is 040 Loodgieter uit Eindhoven druk bezig met de verbouwing van de badkamer, die al bijna klaar is. De gehele badkamer is gestuct, betegeld en afgepleisterd. Er zijn 3 spots in het plafond van de dakkapel geplaatst, wat een mooi effect geeft. Na deze werkzaamheden was 040 Loodgieter uit Eindhoven klaar om de smeervloer aan te brengen.

040loodgieter eindhoven cementvloer badkamer

Het sanitair kan worden geplaatst. Er is een bad en sifon geleverd van Villeroy en Boch en een Grohe douchesysteem. Deze worden geleverd via 040 Loodgieter uit Eindhoven, wij werken nauw samen met deze leveranciers. De badkamer kan nu worden afgekit. Afkitten is precies en secuur werk wat wij uitdragen aan onze professionals.

De toilet op de begane grond moest ook gerenoveerd worden. Nadat 040 Loodgieter uit Eindhoven alles gesloopt heeft zijn we begonnen met de loodgieterswerken voor de toilet. De lichtschakelaar wilde de bewoners graag op een sensor hebben, hier heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven voor gezorgd. Het plafond van de toilet is nu voorzien met spot. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft de gehele toilet gestuct en betegeld, inclusief specievloer ofwel cementvloer.

040Loodgieter toilet eindhoven

Nieuwe vloerverwarming over gehele begane grond door 040 Loodgieter uit Eindhoven
040 Loodgieter uit Eindhoven mag ook de vloerverwarming aanbrengen in dit woonhuis. Hiervoor zullen ze eerst de vloerverwarming infresen op begane grond, waarna het geplaatst mag worden. 040 Loodgieter uit Eindhoven zal de toevoerleidingen aanleggen vanuit de ketel. Het zal netjes afgewerkt worden met het dichtsmeren van de sleuven. Ook mogen wij deze vloer betegelen inclusief specievloer. Met als eindbestemming de montage van de radiatoren.

040loodgieter eindhoven badkamer meten

 

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afwas op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast loodgieter- werk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en klussen.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.