verdeelkastboilervloerverwarming-bouvigne

In opdracht van dhr. J. van den Boogaart van Tegelzettersbedrijf Brabant BV kreeg 040 loodgieters een uitgebreide loodgieters klus toegewezen: het vernieuwen van de warmtevoorziening en aanleggen van een vloerverwarmingssysteem voor een woonhuis in het werkgebied van 040 loodgieters, Eindhoven.


Gecertificeerde 040 loodgieters
Onze zeer goed opgeleide en gecertificeerde loodgieters hebben de oude Cv-installatie verwijderd en afgevoerd. 040 loodgieter heeft een nieuwe hoogwaardige boiler geïnstalleerd in combinatie met een energiebesparend vloerverwarmingssysteem. Ook het leidingwerk van de nog te vernieuwen badkamers, toiletten en keuken werd door de loodgieter professioneel aangelegd. Het hoogwaardige kwaliteit sanitair hebben we ook mogen leveren.

Boiler
040 loodgieters uit Eindhoven heeft eerst de oude Cv-ketel werd vervangen door een nieuwe een Itho Daalderop E-boiler 80 mono-3. Deze boiler verwarmt zijn water door elektriciteit, geeft heel snel heel warm water en maakt optimaal gebruik van nachtstroom zodat de energie rekening laag blijft. Door de combinatie boiler met vloerverwarming gestookt op een 2e CV ketel is er door de klant op 040 loodgieters advies gekozen voor een mooie duurzame oplossing, mede gezien de grote warmtevraag van 2 badkamers was een extra boiler noodzakelijk.

Vloerverwarming
Voor het aanbrengen van de vloerverwarming in de woonkamer, badkamer en toiletten werd eerst de betonnen vloer geëgaliseerd, daaroverheen werd een 5 mm dikke waterdichte isolerende polyethyleen multifolie gelegd. Het door 040 loodgieters precies op maat gemaakte bevestigingssysteem waarop de leidingclips aangebracht worden, werd op de multifolie geplaatst. Doordat er gekozen was voor de duurzame, flexibele, elastische 5-laags Pe-Xa vloerverwarmingsbuizen waren de koppelstukken, en verdelers door 040 loodgieter eenvoudig en snel te installeren. De koppelstukken werden middels een hitech perstang in elkaar geperst om lekkages te voorkomen. De plaats van de roestvrijstalen verdeler was van te voren met de loodgieter bepaald zodat de Pe-Xa vloerverwarmingsbuis in het systeem de maximale warmteafgifte kan behalen. Doordat er gekozen is voor vloerverwarming is er in het hele huis een gelijkmatige verdeling van de warmte. Het leefklimaat is daardoor aangenaam en gezond ook bij een lage watertemperatuur. Een fijne bijkomstigheid is ook dat de energierekening met minimaal 15% afneemt.

040 badkamers
Door de prima samenwerking tijdens deze klus mocht 040 loodgieters ook het tegelwerk zetten en het sanitair leveren en afhangen.

040 loodgieter
Het juiste adres voor het van aanleggen koud- en warmwatervoorzieningen, installeren van gasinstallaties, vloerverwarmingssystemen, plaatsen en onderhoud van Cv-installaties, vervangen van lekkende kranen of radiatorknoppen, en het afmonteren van een compleet nieuwe badkamer, WC of keuken. Leveren van tegels en sanitair. Vervangen van hemelwaterafvoer en vervangen van dakbedekking. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons.

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


040 Loodgieter

Recente projecten

 • Lekkage in je CV-leiding dichten? Eerste hulp bij lekkage Heb je een lekkage in je CV-leiding die je wilt dichten? Dan heb je waarschijnlijk de hulp van een professionele loodgieter nodig. Toch zijn er ook al wat dingen die je zelf kunt doen. In deze blog leggen wij je uit wat te doen bij een CV-lekkage in de leiding.

  Lees meer ›

 • Je gebruikt jouw wasbak in de keuken meerdere keren per dag. Een lekkage aan jouw gootsteen is daarom erg vervelend en hinderlijk. Gelukkig is het, afhankelijk van de ernst van de lekkage, meestal niet moeilijk om een lekkage aan de gootsteen zelf te verhelpen. In deze blog leggen we je uit hoe je een gootsteenlekkage op kunt sporen en wat je kunt doen om deze te repareren.

  Lees meer ›

 • Wij leggen je uit wat het kost om een centrale verwarming te laten aanleggen. En hoe deze kosten zijn opgebouwd. Zo heb je een duidelijk overzicht. 

  Lees meer ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2021 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.