Loodgieter Eindhoven

Heeft u een lekkende kraan, doorboorde waterleiding, wordt het water in de douche niet meer warm of moet er een complete vloerverwarming of badkamer worden aangelegd? Bij 040 Loodgieter Eindhoven bent u helemaal aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen in de regio Eindhoven. Ook voor het aanleggen van installaties zoals verwarming, watervoorziening, warmtepompen en sanitaire of elektrische installaties staat 040 Loodgieter Eindhoven voor u klaar. Heeft u een klus liggen waarvoor u de hulp van een loodgieter uit de omgeving Eindhoven nodig heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waterhardheid in Eindhoven

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Eindhoven is de totale hardheid van het drinkwater tussen de 5,49 ºdH en 6,05 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater zacht water is en weinig kalk bevat.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 spreken we van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Wanneer de zuurgraad tussen de 7 en 14 ligt, is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Eindhoven is tussen de 7,86 en 8,08 pH, waardoor het altijd basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder van smaak is? 040 Loodgieter Eindhoven komt direct bij u langs om het probleem te verhelpen.

Waterhardheid Eindhoven - 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

De loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven kunnen naast het verhelpen van verstoppingen of lekkages ook informeren over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompen voor lucht en water
  • HR ketels
  • Spaardouches

Loodgieter met spoed in Eindhoven

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om met een verstopping, lekkage of CV-ketel storing te zitten. Daarom hebben wij naast onze normale loodgietersdiensten ook een speciale spoedservice waar onze loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Of het nu gaat om een kleine of om een grote loodgietersklus, de ervaren loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven zijn u graag van dienst. Voor onze spoedservice kunt u ons bellen op het nummer  040-2051882. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een van onze ervaren loodgieters uw kant op sturen om het probleem op te lossen.

Vloerverwarming - Eindhoven

Neem contact op met 040 Loodgieter in Eindhoven

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Eindhoven of ergens anders in de regio Eindhoven? Neem dan gerust contact op met 040 Loodgieter Eindhoven. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Eindhoven

Heeft u een grote klus en zou u hierbij graag een passend advies op maat willen hebben? Ook hiermee kunnen wij u verder helpen. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw klus. Vul onderstaand contactformulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Offerte loodgieter in Eindhoven

U kunt bij 040 Loodgieter Eindhoven terecht voor zowel het aanleggen van een nieuwe installatie en het onderhoud als voor reparatie of verstopping van een leiding of afvoer. Heeft u uw plannen al helemaal in uw hoofd zitten? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel iets van ons laten horen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×