Loodgieter Eindhoven

Heeft u een lekkende kraan, doorboorde waterleiding, wordt het water in de douche niet meer warm of moet er een complete vloerverwarming of badkamer worden aangelegd? Bij 040 Loodgieter Eindhoven bent u helemaal aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen in de regio Eindhoven. Ook voor het aanleggen van installaties zoals verwarming, watervoorziening, warmtepompen en sanitaire of elektrische installaties. Heeft u een klus liggen waarvoor u de hulp van een goede loodgieter uit de omgeving Eindhoven nodig heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn actief door heel Eindhoven of u nu een loodgieter in Woensel, Tongerle of Stratum zoekt: 040 Loodgieter staat voor u klaar!

Waterhardheid in Eindhoven

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Eindhoven is de totale hardheid van het drinkwater tussen de 5,49 ºdH en 6,05 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater zacht water is en weinig kalk bevat.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 spreken we van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Wanneer de zuurgraad tussen de 7 en 14 ligt, is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Eindhoven is tussen de 7,86 en 8,08 pH, waardoor het altijd basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder van smaak is? 040 Loodgieter Eindhoven komt direct bij u langs om het probleem te verhelpen.

Waterhardheid Eindhoven - 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

De loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven kunnen naast het verhelpen van verstoppingen of lekkages ook informeren over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen
 • Warmtepompen voor lucht en water
 • HR ketels
 • Spaardouches

Loodgieter nodig in de regio Eindhoven?

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om met een verstopping, lekkage of cv-ketel storing te zitten. Of het nu gaat om een kleine of om een grote loodgietersklus, de ervaren loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op het nummer: 040-2051882. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een van onze ervaren loodgieters uw kant op sturen om het probleem op te verhelpen.

Vloerverwarming - Eindhoven

Neem contact op met 040 Loodgieter in Eindhoven

Bent u op zoek naar een vakkundige en goedkope loodgieter in Eindhoven of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact op met 040 Loodgieter Eindhoven. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst. Of u nu last heeft van een lekkage in Eindhoven of een nieuwe cv-ketel wilt installeren: 040 Loodgieter staat voor u klaar.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Eindhoven

Heeft u een grote klus en zou u hierbij graag een passend advies op maat willen hebben? Ook hiermee kunnen wij u verder helpen. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw klus. Vul het onderstaande contactformulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Offerte loodgieter in Eindhoven

U kunt bij 040 Loodgieter Eindhoven terecht voor zowel het aanleggen van een nieuwe installatie en het onderhoud aan uw cv-ketel in Eindhoven. Als voor reparatie van de cv-ketel of verstopping van een leiding of afvoer. Heeft u uw plannen al helemaal in uw hoofd zitten? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel iets van ons laten horen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×