Loodgieter regio Eindhoven gezocht?

Een lekkende kraan, kapotte verwarming of verstopte afvoer? 040 Loodgieter uit regio Eindhoven biedt direct een oplossing voor uw probleem op het gebied van verwarming, installatie of sanitair 24 uur per dag. Heeft u dus met spoed een loodgieter nodig? Dan staat 040 Loodgieter ook buiten kantoortijden of in weekenden voor u klaar. U belt  040-2051882 en één van onze ervaren loodgieters komt zo spoedig mogelijk uw kant op.

Loodgieter voor advies en uitvoering nodig?

Ook als u gaat bouwen of verbouwen heeft u een loodgieter nodig. 040 Loodgieter helpt u graag, of het nu gaat om uw CV, een nieuwe badkamer, de renovatie van het toilet of een verstopping. We ontzorgen u helemaal. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken badkamer- en CV-onderdelen.

Loodgieter in regio Eindhoven nodig? Zoek niet verder!

U kunt 040 Loodgieter Eindhoven inzetten voor alle loodgieterswerkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een volledige installatie maar ook voor een kleiner klusje. We werken met vakkundige loodgieters. Een goede loodgieter uit regio Eindhoven zoeken, is dus niet meer nodig.

Heeft u dus een loodgieter in de regio Eindhoven nodig? Neem dan snel contact met ons op of vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte op!

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×