Loodgieter met spoed

Heeft u op dit moment een verstopping, lekkage of een CV-storing? Dan wilt u natuurlijk niet lang wachten op reparatie. Dus heeft u een spoed loodgieter nodig in de regio van Eindhoven?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Spoed loodgieter regio Eindhoven

Onze loodgieters in de regio Eindhoven staan paraat via ons centrale telefoonnummer:  040-2051882. Wanneer u ons belt zal een van onze erkende loodgieters de klus spoedig bij u komen klaren. Wij zijn altijd in de 040-regio te vinden en kunnen dus snel ter plaatse zijn.

Voorbeelden van spoedklussen

Bij onderstaande spoedklussen komen we snel naar u toe voor reparatie:

  • Schade aan de afvoeren of leidingen
  • Lekkages, ook bijvoorbeeld in uw dak of vloer
  • Verstoppingen
  • Vorstschade aan leidingen
  • Rioolproblemen
  • Problemen aan de centrale verwarming

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere loodgietersklussen zonder spoed, zoals het installeren van sanitair of het laten aanleggen van de leidingen. Spoedklus of niet: waarvoor u ons ook inschakelt, loodgieters uit ons vakkundige team komen de loodgieterswerkzaamheden met aandacht én oog voor kwaliteit bij u uitvoeren.

Spoedreparatie door 040 Loodgieter

Van een verstopte afvoer, lekkage of rioolproblemen kunt u veel hinder ervaren. En hoe langer u wacht met reparatie, hoe groter de (vervolg)schade van uw loodgietersprobleem.

Wij begrijpen daarom dat het wenselijk is dat dit soort problemen direct gerepareerd worden. Onze loodgieters werken met speciale apparatuur, waardoor de meeste problemen snel gelokaliseerd en verholpen kunnen worden.

Bevat de afvoer of het riool bijvoorbeeld versleten of kapotte onderdelen? Deze kunnen vrijwel altijd direct worden vervangen of gerepareerd. Wij doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Loodgieter spoed kosten

De kosten van de spoedklus hangen af van het type werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om het probleem op te lossen. De ene lekkage is de andere niet en ook in het oplossen van verstoppingen zijn verschillende kosten mogelijk.

Natuurlijk begrijpen wij dat een indicatie in sommige gevallen gewenst is. Daarom geven wij desgewenst een persoonlijke kosteninschatting, zodat u weet waar u aan toe bent. Een offerte op maat dus, ook in spoedsituaties.

Wij denken graag met u mee en adviseren over de best passende oplossing in uw specifieke situatie. Dat is de service waarvoor klanten bij ons terugkomen en waarom we gemiddeld een 8,4 scoren volgens onze reviews.

Met spoed een loodgieter nodig? Neem contact op!

Heeft u direct een loodgieter nodig of wilt u meer informatie over wat te doen bij een lekkage? Bel ons dan via  040-2051882.

Wij kunnen u gegarandeerd snel én vakkundig helpen: wat uw loodgietersklus ook is.

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een klus zonder spoed? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×