040loodgieter eindhoven nieuwe toilet inmeten

Voor een klant, wonend op de Munterstraat in Best, is 040 Loodgieter aan het werk gegaan voor een complete toiletrenovatie. Deze bewoners hadden een oude toilet en wilde graag een compleet nieuwe toiletruimte. Een klus waar 040 Loodgieter uit Eindhoven voor U maar een paar dagen mee bezig is! Zoals gebruikelijk heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven eerst de oude toilet gesloopt en op professionele wijze zorgvuldig afgevoerd. Naast de aankijk van de buitenkant, bekommerd 040 Loodgieter uit Eindhoven zich ook om de binnenkant.

Zoals bij deze klus, zijn wij begonnen met het leggen van een nieuwe leidingen, omdat deze vrij oud waren. Er is nieuw sanitair gekomen en uiteraard zal 040 Loodgieter uit Eindhoven ook alles gaan betegelen. Wij werken samen met leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben en topkwaliteit leveren. 040 Loodgieter uit Eindhoven levert via deze leveranciers alles op desbetreffende bestemming af. Samen met de klant hebben we gekeken naar de keuze van het nieuwe sanitair. 040 Loodgieter uit Eindhoven kan hier altijd bij adviseren.

040loodgieter eindhoven toiletaansluiting

Samenwerken met 040 Loodgieter uit Eindhoven
Wij bieden U een nieuwe toiletruimte, waarbij alle producten zijn inbegrepen, deze leveren wij erbij. Ook zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven voor de installatie van deze producten en sanitair. De vakmannen van 040 Loodgieter uit Eindhoven zorgen voor een compleet nieuwe toiletruimte met een nieuwe vloer, nieuwe wanden inclusief betegeling, afgewerkt met sanitair naar uw keuze. Naast de aankijk van de buitenkant, bekommerd 040 Loodgieter uit Eindhoven zich ook om de binnenkant. Zo zijn er veel onderdelen die vervangen of onderhouden moeten worden die niet altijd zichtbaar zijn. 040 Loodgieter uit Eindhoven kijkt daar naar voor U! Alles wordt netjes en strak afgewerkt, en dat alles in een korte tijd.

040loodgieter eindhoven nieuwe toilet benedenverdieping

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afwas op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast loodgieter- werk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en klussen.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.