Over ons loodgietersbedrijf

Dit loodgietersbedrijf is snel ter plaatse

Een lekkende kraan? De verwarming werkt niet meer? Of is de afvoer verstopt? 040 Loodgieter Eindhoven biedt direct een oplossing voor uw probleem op het gebied van verwarminginstallatie of sanitair loodgieter. U belt 040-2051882 en één van onze ervaren, erkende loodgieters is snel ter plaatse. In Eindhoven en de gehele regio eromheen. Loodgieter gezocht? Neem dan contact met ons op.

Advies en uitvoering door ervaren loodgieters

Ook als u gaat bouwen of verbouwen helpt 040 Loodgieter Eindhoven u verder met vakkundig loodgieterswerk: of het nu gaat om uw centrale verwarming, een nieuwe badkamer, de renovatie van het toilet of een lekkage of verstopping. Of juist het herstellen van uw dakbedekking, de aanleg van gas- of waterleidingen of uw lood- en zinkwerk. We nemen u werk uit handen: we plaatsen, installeren repareren, renoveren en onderhouden. Wij hebben de benodigde expertise in huis en durven ons dan ook een van de betere loodgietersbedrijven te noemen. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken badkamer- en CV-onderdelen.

Alle loodgieterswerkzaamheden rond Eindhoven

U kunt 040 Loodgieter Eindhoven inzetten voor alle loodgieterswerkzaamheden. Of u nu een een loodgieter in Eindhoven, Veldhoven, Nuenen of een andere plaats rondom Eindhoven nodig hebt, dat is allemaal mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor een volledige installatie maar ook voor een kleine klus zoals het monteren van een kraan. We werken met een vaste groep ervaren loodgieters.

Andere klussen naar een loodgieter rondom Eindhoven?

Hebt u een andere vakman als een loodgieter nodig voor klus-, bouw- of renovatiewerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, dakdekker, stucadoor of schilder? Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×