CV installatie tot leiding vervangen

Bent u aan het (ver)bouwen? En moeten er gas- en waterleidingen, een geiser of een CV-ketel of  HR-ketel worden geïnstalleerd? Of hebt u gekozen voor een nieuwe (zonne)boiler? 040 Loodgieter zorgt voor een snelle, veilige en vakkundige installatie van leidingen en apparatuur. Ook installatiewerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voeren we graag voor u uit.

Installeren en adviseren

Wilt u uw gasverbruik omlaag brengen door de plaatsing van een zonneboiler? Is uw badkamer aan vervanging toe? Is er een lekkage in de waterleiding, wilt u een buitenkraan aanleggen of een nieuwe cv ketel laten installeren? Voor goed werkende apparatuur en tegelijkertijd een veilige en comfortabele leef- of werkruimte is de juiste installatie van apparatuur en leidingen essentieel. 040 Loodgieter neemt u alle installatiewerkzaamheden uit handen. Daarbij denken we uiteraard met u mee: we adviseren u over de, voor u, beste oplossing in uw woning of bedrijfspand, moet u nieuwe cv installatie aanleggen door een cv installateur?

Leveren

Als 040 Loodgieter de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren zoals een complete cv installatie of het installeren door onze cv installateurs. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Zo schaft u alle benodigdheden gemakkelijk en zonder iets te vergeten via ons aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om installaties? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×