Sanitair

040 Loodgieter is specialist op het gebied van sanitair en keukens: het installeren van een nieuwe keuken, het renoveren van een toilet, het verhelpen van de lekkende kraan in de badkamer of het verplaatsen van de waterleidingen, we doen het graag. U kunt de badkamer of het toilet snel (weer) gebruiken door hulp van onze sanitair installateur of reparateur.

(Spoed)reparaties en onderhoud

Het gebeurt meestal op momenten dat het totaal niet uitkomt: de keukenkraan lekt, u hebt ineens geen warm water meer of het toilet zit verstopt. In dit soort overlastsituaties zijn wij u snel van dienst. U kunt ons, als dat nodig is, 24 uur per dag bellen. Eén van onze ervaren loodgieters komt dan direct naar u toe om het probleem op te lossen. Of we maken een afspraak om de reparatie uit te voeren.

Badkamer installatie, bouw en advies

Is uw toilet aan vervanging toe? Wilt u de badkamer in uw huis verplaatsen naar een andere kamer of een compleet nieuwe badkamer installatie? Of wilt u een nieuwe keuken laten installeren? Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. Niet alleen verzorgen we voor u de installatie van alle leidingen en onderdelen, zoals de toiletpot, kranen, keukenapparatuur, wastafels en baden. Ook denken we met u mee: we adviseren u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand.

Leveren

Als 040 Loodgieter de installatie van leidingen, meubilair en onderdelen in badkamer of toilet voor u uitvoert, kunnen we alle te installeren onderdelen ook leveren. Dat is handig, u hebt immers maar met één partij te maken.  We zijn leverancier van alle A-merken sanitair. In onze showroom vertellen we u daar graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×