Sanitair

040 Loodgieter is specialist op het gebied van sanitair en keukens: het installeren van een nieuwe keuken, het renoveren van een toilet, het verhelpen van de lekkende kraan in de badkamer of het verplaatsen van de waterleidingen, we doen het graag. U kunt de badkamer of het toilet snel (weer) gebruiken door hulp van onze sanitair installateur of reparateur.

Reparaties en onderhoud

Het gebeurt meestal op momenten dat het totaal niet uitkomt: de keukenkraan lekt, u hebt ineens geen warm water meer of het toilet zit verstopt. In dit soort overlastsituaties zijn wij u snel van dienst. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Eén van onze ervaren loodgieters komt dan direct naar u toe om het probleem op te lossen. Of we maken een afspraak om de reparatie uit te voeren.

Badkamer installatie, bouw en advies

Is uw toilet aan vervanging toe? Wilt u de badkamer in uw huis verplaatsen naar een andere kamer of een compleet nieuwe badkamer installatie? Of wilt u een nieuwe keuken laten installeren? Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. Niet alleen verzorgen we voor u de installatie van alle leidingen en onderdelen, zoals de toiletpot, kranen, keukenapparatuur, wastafels en baden. Ook denken we met u mee: we adviseren u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand.

Leveren

Als 040 Loodgieter de installatie van leidingen, meubilair en onderdelen in badkamer of toilet voor u uitvoert, kunnen we alle te installeren onderdelen ook leveren. Dat is handig, u hebt immers maar met één partij te maken.  We zijn leverancier van alle A-merken sanitair. In onze showroom vertellen we u daar graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Simone Jonker

  we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
  vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
  ik beveel dit bedrijf van harte aan.
  wij zijn heel tevreden.
  BEDANKT mannen.

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×