Sanitair

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor al uw sanitair, installatie- en renovatieklussen? Zoek dan niet verder! Bij 040 Loodgieter zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten voor uw sanitair en keukens. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe keuken, het renoveren van uw toilet, het oplossen van een lekkende kraan in de badkamer of het verplaatsen van waterleidingen, wij staan voor u klaar!

Reparaties en onderhoud

Problemen met het sanitair komen altijd ongelegen en kunnen voor veel overlast zorgen. Daarom bieden wij snelle en deskundige hulp bij reparaties en onderhoud aan uw sanitair. Onze ervaren loodgieters zijn slechts een telefoontje verwijderd. Wanneer u ons nodig heeft, staan we direct voor u klaar om het probleem op te lossen of een afspraak te maken voor de reparatie.

Badkamer installatie, bouw en advies

Is uw toilet toe aan vernieuwing? Droomt u van een nieuwe badkamer op een andere plek in uw huis? Of wilt u simpelweg een nieuwe keuken laten installeren? Bij 040 Loodgieter helpen we niet alleen met de installatie van leidingen en sanitair, zoals toiletpotten, kranen, keukenapparatuur, wastafels en baden, maar we denken ook graag met u mee. Onze experts voorzien u van passend advies en zorgen ervoor dat uw plannen werkelijkheid worden in uw woning of bedrijfspand.

Levering van A-merken sanitair

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunnen we naast de installatie van leidingen en sanitair ook alle benodigde onderdelen voor u leveren. Bij 040 Loodgieter zijn we leverancier van gerenommeerde A-merken sanitair. Dat is handig, u hebt immers maar met één partij te maken.  We zijn leverancier van alle A-merken sanitair.

040 Loodgieter: voor al uw sanitair werkzaamheden

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Bij 040 Loodgieter staan we voor u klaar met professioneel vakmanschap en uitstekende service.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Simone Jonker

  we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
  vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
  ik beveel dit bedrijf van harte aan.
  wij zijn heel tevreden.
  BEDANKT mannen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×