Verwarming

040 Loodgieter helpt u met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daar hoort alles bij wat te maken heeft met het verwarmen van uw huis: de radiator die niet goed meer werkt of een ander probleempje? Onze verwarming intallateurs of reparateurs komen langs. Een nieuwe CV-ketel. Het oplossen van problemen met de leidingen. Of een nieuwe zonneboiler. Onze loodgieters en sanitair en verwarming installateurs staan voor u klaar.

Repareren, leveren en installeren

Misschien denkt u erover vloerverwarming te plaatsen in uw huis. Of wellicht is uw CV-installatie aan vervanging toe. Of duurt het lang voordat de verwarming warm wordt. Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. We inventariseren uw wensen. Als het mogelijk is voeren we een reparatie uit aan de bestaande installaties. Maar we kunnen ook de installatie van nieuwe apparatuur verzorgen. Voordat we dat doen, denken we met u mee; we adviseren u we u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand. En als u kiest voor een nieuwe installatie of radiator, kunnen we u de gewenste apparatuur tegen een gunstig tarief leveren.

Onderhoud CV-ketel; verwarming installateurs

Om verschillende redenen is het verstandig om voor uw centrale verwarming een onderhoudscontract af te sluiten met 040 Loodgieter. Enerzijds wilt u wonen of werken in een veilige omgeving, anderzijds wilt u niet meer gas verbruiken dan nodig is. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we daarom voor u hoe de ketel functioneert en maken we deze schoon. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Dit onderhoud aan de CV-ketel vindt eens per 2 jaar plaats.

In plaats van een onderhoudscontract kunt u ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een van onze specialisten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om radiatoren, CV-ketels of leidingwerk? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

José van Ormondt

Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×