Verwarming

040 Loodgieter helpt u met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daar hoort alles bij wat te maken heeft met het verwarmen van uw huis: de radiator die niet goed meer werkt of een ander probleempje? Onze verwarming intallateurs of reparateurs komen langs. Een nieuwe CV-ketel. Het oplossen van problemen met de leidingen. Of een nieuwe zonneboiler. Onze loodgieters en sanitair en verwarming installateurs staan voor u klaar.

Repareren, leveren en installeren

Misschien denkt u erover vloerverwarming te plaatsen in uw huis. Of wellicht is uw CV-installatie aan vervanging toe. Of duurt het lang voordat de verwarming warm wordt. Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. We inventariseren uw wensen. Als het mogelijk is voeren we een reparatie uit aan de bestaande installaties. Maar we kunnen ook de installatie van nieuwe apparatuur verzorgen. Voordat we dat doen, denken we met u mee; we adviseren u we u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand. En als u kiest voor een nieuwe installatie of radiator, kunnen we u de gewenste apparatuur tegen een gunstig tarief leveren.

Onderhoud CV-ketel; verwarming installateurs

Om verschillende redenen is het verstandig om voor uw centrale verwarming een onderhoudscontract af te sluiten met 040 Loodgieter. Enerzijds wilt u wonen of werken in een veilige omgeving, anderzijds wilt u niet meer gas verbruiken dan nodig is. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we daarom voor u hoe de ketel functioneert en maken we deze schoon. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Dit onderhoud aan de CV-ketel vindt eens per 2 jaar plaats.

In plaats van een onderhoudscontract kunt u ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een van onze specialisten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om radiatoren, CV-ketels of leidingwerk? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×