Verwarming

040 Loodgieter helpt u met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daar hoort alles bij wat te maken heeft met het verwarmen van uw huis: de radiator die niet goed meer werkt of een ander probleempje? Onze verwarming intallateurs of reparateurs komen langs. Een nieuwe CV-ketel. Het oplossen van problemen met de leidingen. Of een nieuwe zonneboiler. Onze loodgieters en sanitair en verwarming installateurs staan voor u klaar.

Repareren, leveren en installeren

Misschien denkt u erover vloerverwarming te plaatsen in uw huis. Of wellicht is uw CV-installatie aan vervanging toe. Of duurt het lang voordat de verwarming warm wordt. Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. We inventariseren uw wensen. Als het mogelijk is voeren we een reparatie uit aan de bestaande installaties. Maar we kunnen ook de installatie van nieuwe apparatuur verzorgen. Voordat we dat doen, denken we met u mee; we adviseren u we u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand. En als u kiest voor een nieuwe installatie of radiator, kunnen we u de gewenste apparatuur tegen een gunstig tarief leveren.

Onderhoud CV-ketel; verwarming installateurs

Ook voor onderhoud aan uw CV-ketel kunt u contact opnemen met 040 Loodgieter. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we voor u hoe de ketel functioneert en maken we deze schoon. En waar nodig worden onderdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om radiatoren, CV-ketels of leidingwerk? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Simone Jonker

  we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
  vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
  ik beveel dit bedrijf van harte aan.
  wij zijn heel tevreden.
  BEDANKT mannen.

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×