Verwarming

040 Loodgieter helpt u met alle veel voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daar hoort alles bij wat te maken heeft met het verwarmen van uw huis: de radiator die niet goed meer werkt of een ander probleem? Onze verwarming installateurs of reparateurs komen graag langs om u te helpen. Onze loodgieters gespecialiseerd in verwarming kunnen u eenvoudig helpen met diverse diensten. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel of vloerwarming installeren of laten repareren? Of heeft u problemen met de leidingen? Onze vakmannen staan voor u klaar!

Repareren, leveren en installeren van verwarming

Misschien denkt u erover vloerverwarming te plaatsen in uw huis. Of wellicht is uw oude CV-installatie aan vervanging toe. Of duurt het lang voordat de verwarming warm wordt. Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. We inventariseren uw wensen. Als het mogelijk is voeren we een reparatie uit aan de bestaande installaties.

Maar we kunnen ook de installatie van nieuwe apparatuur verzorgen. Voordat we dat doen, denken we met u mee; we adviseren u we u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand. En als u kiest voor een nieuwe installatie of radiator, kunnen we u de gewenste apparatuur tegen een gunstig tarief leveren. 040 Loodgieter is dé verwarmingsmonteur van Eindhoven en omstreken!

Verwarming loodgieter nodig?

Vertrouw op de expertise van 040 Loodgieter voor al uw verwarmingsbehoeften. Onze verwarming loodgieter staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem efficiënt en probleemloos werkt, zodat u kunt genieten van een comfortabele en warme leefomgeving.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om het vervangen van radiatoren, CV-ketels of leidingwerk? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Erik

  Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

  Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

  Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×