Verwarmingsmonteur Eindhoven

Een probleem met uw verwarming komt altijd ongelegen. Net wanneer het buiten extreem koud is, heeft u een defecte verwarming. Om het binnen weer snel lekker warm te krijgen is het van belang dat uw verwarming dan ook snel wordt gerepareerd. Verwarmingsmonteur Eindhoven van 040 Loodgieter zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd weer lekker warm binnen kunt zitten.

Verwarming repareren Eindhoven

Een verwarming repareren in Eindhoven en omstreken? Dit is geen enkel probleem. Bij 040 Loodgieter zorgen wij ervoor dat u het weer snel warm heeft in uw eigen huisje, bedrijfspand of winkel. Wij zijn een lokaal loodgietersbedrijf in Eindhoven en omstreken met ervaren loodgieters.

Als u contact opneemt zal een van onze ervaren verwarmingsmonteurs  zo spoedig mogelijk naar u toe komen om uw verwarming te repareren.

CV-ketel storing Eindhoven

Ook wanneer uw CV-ketel een storing heeft, komen wij deze met spoed repareren. Onze verwarmingsmonteur bekijkt en bespreekt altijd samen met u de oorzaken, waarna hij komt tot een goede oplossing.

Onderhoud verwarming of CV-ketel

Het is aan te raden om regelmatig onderhoud te plegen aan uw verwarming of cv-ketel. Waarom zou u dit doen? Dit is een terechte vraag, maar met dank aan het regelmatig onderhouden gaat u niet meer gas verbruiken dan nodig is. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat de kans dat er iets stuk gaat kleiner wordt en dat u leeft of werkt in een veilige omgeving.

Bij een onderhoudsbeurt bekijkt onze verwarmingsmonteur of uw ketel of verwarming nog goed functioneert en wordt hij schoongemaakt. Wanneer het nodig is worden er onderdelen vervangen, maar dit gebeurt uiteraard niet zonder uw toestemming. U kunt ons ook bellen voor een reparatie aan uw cv-ketel.

040 Loodgieter Eindhoven

Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur in Eindhoven omdat uw CV-ketel een storing heeft of omdat uw verwarming stuk is? Dan bent u ben 040 Loodgieter aan het juiste adres. Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot het repareren van een verwarming, een CV-ketel of leidingwerk, neem dan gerust contact met ons op via 040-2051882, stuur een mailtje naar info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Heeft u een klus in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook in de regio, wij staan altijd voor u klaar!

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

José van Ormondt

Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×