Verwarmingsmonteur Eindhoven

Een probleem met uw verwarming komt altijd ongelegen. Net wanneer het buiten extreem koud is, heeft u een defecte verwarming. Om het binnen weer snel lekker warm te krijgen is het van belang dat uw verwarming dan ook snel wordt gerepareerd. Verwarmingsmonteur Eindhoven van 040 Loodgieter zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd weer lekker warm binnen kunt zitten.

Verwarming repareren Eindhoven

Een verwarming repareren in Eindhoven en omstreken? Dit is geen enkel probleem. Bij 040 Loodgieter zorgen wij ervoor dat u het weer snel warm heeft in uw eigen huisje, bedrijfspand of winkel. Wij zijn een lokaal loodgietersbedrijf in Eindhoven en omstreken met ervaren loodgieters. Daarnaast bieden we ook 24 uurs spoedservice aan. We kunnen natuurlijk niet iemand lang laten zitten met een kapotte verwarming. Daarom kunt u ons op elk tijdstip van de dag bellen op 040-2051882. Een van onze ervaren verwarmingsmonteurs zal dan zo spoedig mogelijk naar u toe komen om uw verwarming te repareren.

CV-ketel storing Eindhoven

Ook wanneer uw CV-ketel een storing heeft, komen wij deze met spoed repareren. Onze verwarmingsmonteur bekijkt en bespreekt altijd samen met u de oorzaken, waarna hij komt tot een goede oplossing.

Onderhoudscontract verwarming of CV-ketel

Het is erg aan te raden om voor uw verwarming of uw CV-ketel een onderhoudscontract af te sluiten bij ons. Waarom zou u dit doen? Dit is een terechte vraag, maar met dank aan het onderhoudscontract gaan u niet meer gas verbruiken dan nodig is. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat de kans dat er iets stuk gaat kleiner wordt en dat u leeft of werkt in een veilige omgeving. Bij een onderhoudsbeurt bekijkt onze verwarmingsmonteur of uw ketel of verwarming nog goed functioneert en wordt hij schoongemaakt. Wanneer het nodig is worden er onderdelen vervangen, maar dit gebeurt uiteraard niet zonder uw toestemming. Het onderhoud vindt eens in de twee jaar plaats.

040 Loodgieter Eindhoven

Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur in Eindhoven omdat uw CV-ketel een storing heeft of omdat uw verwarming stuk is? Dan bent u ben 040 Loodgieter aan het juiste adres. Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot het repareren van een verwarming, een CV-ketel of leidingwerk, neem dan gerust contact met ons op via 040-2051882, stuur een mailtje naar info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Heeft u een klus in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook in de regio, wij staan altijd voor u klaar!

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×