CV-ketel regio Eindhoven

Om het in de winter thuis lekker warm te kunnen hebben en houden is een CV (centrale verwarming) onmisbaar. Een CV is namelijk de meest gekozen, en ook de meest voordelige manier om uw huis te verwarmen. Maar wat nu wanneer uw CV ketel toe is aan vervanging of reparatie? Dan bent u bij 040 Loodgieter op het juiste adres. 040 Loodgieter zorgt voor een snelle, veilige en vakkundige installatie, reparatie of onderhoud van uw CV ketel in de regio Eindhoven.

De werking van een CV ketel

Een CV dient er voor te zorgen dat u altijd lekker warm op de bank kunt zitten. De naam ‘centrale verwarming’ komt voort uit het feit dat de warmte vanuit een centraal punt wordt opgewekt in plaats van dat de warmte wordt opgewekt uit verschillende bronnen. De CV is dus het hart van de verwarmingsinstallatie. In de CV-ketel wordt water verwarmd door aardgas. Dit verwarmde water stroomt vervolgens via leidingen naar de radiatoren. Wanneer het water afkoelt, stroomt het weer terug naar de CV-ketel.

CV-installateur regio Eindhoven

Een juiste installatie van apparatuur en leidingen is essentieel voor goed werkende apparatuur en tegelijkertijd een veilige en comfortabele leef- of werkruimte. Wij van 040 Loodgieter nemen u graag alle installatiewerkzaamheden uit handen. Daarnaast denkt onze CV-installateur graag met u mee. Zo adviseren we u over de, voor u, beste oplossing in uw woning of bedrijfspand.

Ook kunnen we de te installeren onderdelen voor bijvoorbeeld leidingen, een boiler of radiatoren voor u leveren. Zo hoeft u nergens aan te denken en regelt onze CV-installateur alles.

CV-ketel vervangen regio Eindhoven

Een CV-ketel laten vervangen door 040 Loodgieter in de regio Eindhoven. Wij nemen al het werk uit hand. Een van onze vakkundige installateurs komt bij u langs en regelt alles voor u.

Of u nu een CV-ketel wilt laten vervangen in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook. Vraag hieronder dan een offerte aan of bel direct. 040 Loodgieter is u graag van dienst!

Onderhoudsbeurt CV regio Eindhoven

Het is ten zeerste aan te raden om uw cv-ketel onderhoud in Eindhoven door 040 Loodgieter te laten regelen. Dit heeft onder andere als voordeel dat u niet meer gas gaat verbruiken dan nodig is. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat u leeft of werkt in een veilige omgeving. Bij elke onderhoudsbeurt wordt uw ketel schoongemaakt en wordt er gekeken naar hoe uw ketel functioneert. Daarnaast worden, indien nodig, onderdelen vervangen. Dit gebeurt natuurlijk wel in overleg. Het onderhoud aan uw CV-ketel vindt eens in de 2 jaar plaats.

Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot radiatoren, CV-ketels of leidingwerk, neem dan gerust met ons contact op via 040-2051882 of per mail info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Simone Jonker

  we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
  vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
  ik beveel dit bedrijf van harte aan.
  wij zijn heel tevreden.
  BEDANKT mannen.

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×