CV-ketel Eindhoven: voor onderhoud, storingen en installatie

Een aangename en goed verwarmde woning is een belangrijk aspect van comfortabel wonen, vooral in de winter wanneer de temperaturen gaan dalen. Voor een betrouwbare en efficiënte centrale verwarming (CV) kunt u altijd rekenen op de expertise van 040 Loodgieter. Als loodgieter en installatiebedrijf in Eindhoven zijn wij uw partner voor alles wat te maken heeft met CV-ketels: van installatie en onderhoud tot reparaties.

De werking van een CV ketel

Een CV-ketel is het hart van uw verwarmingsinstallatie, waarbij water wordt verwarmd door aardgas en via leidingen naar radiatoren in uw woning stroomt. De naam ‘centrale verwarming’ komt voort uit het feit dat de warmte vanuit een centraal punt wordt opgewekt in plaats van dat de warmte wordt opgewekt uit verschillende bronnen.

De warmte verspreidt zich snel door uw huis, waardoor u geniet van een aangename temperatuur, zelfs op de koudste dagen. Als het verwarmde water afkoelt, keert het terug naar de ketel om opnieuw te worden verwarmd. Deze cyclus maakt CV-ketels de meest gekozen en kosteneffectieve manier om uw huis te verwarmen.

CV-ketel installatie in de regio Eindhoven

Bij 040 Loodgieter Eindhoven begrijpen we dat een goed functionerend verwarmingssysteem van groot belang is voor uw dagelijkse comfort. Onze vakbekwame installateurs staan voor u klaar met gedegen advies en installeren met zorg CV-ketels in de hele regio Eindhoven, inclusief Nuenen, Best, Waalre en Helmond.

We nemen de tijd om uw wensen en woonsituatie te begrijpen, zodat we de perfecte ketel kunnen aanbevelen die perfect aansluit op uw behoeften. Met onze vakkundige installatie bent u verzekerd van een veilige, efficiënte en betrouwbare verwarmingsketel voor de komende jaren.

Ook kunnen we de te installeren onderdelen voor bijvoorbeeld leidingen, een boiler of radiatoren voor u leveren. Zo hoeft u nergens aan te denken en regelt onze CV-installateur alles.

Welke werkzaamheden komen kijken bij een installatie?

Wij nemen u de volledige installatie uit handen hierbij doen wij onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Wij demonteren en verwijderen de oude ketel;
 • Wij installeren uw nieuwe ketel;
 • Wij vervangen alle kranen onder de CV-ketel en het expansievat;
 • Wij zorgen voor de inregeling van de nieuwe ketel.

Wilt u een nieuwe CV-ketel laten plaatsen in Eindhoven? Houd dan rekening, voor een CV-ketel inclusief montage, met een prijs tussen de € 1.500 en € 3.000. Dit is slechts indicatief, wilt u de exacte kosten weten? Vul dan onderaan de pagina het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

CV-ketel onderhoud Eindhoven

Om ervoor te zorgen dat uw ketel probleemloos functioneert en een lange levensduur heeft, raden we regelmatig onderhoud aan. Onze ervaren loodgieters beschikken over de juiste apparatuur en expertise om uw ketel grondig te inspecteren, schoon te maken en te controleren op mogelijke slijtage of beschadigingen.

Door uw verwarmingssysteem elke twee jaar te laten onderhouden, is de kans op storingen klein en blijft uw verwarmingssysteem energiezuinig. Vertrouw op onze service voor professioneel CV-ketel onderhoud in Eindhoven en geniet van een veilige en efficiënte werking van uw CV-installatie.

Wat doet een loodgieter tijdens CV-ketel onderhoud?

Tijdens het onderhoud aan uw ketel kijkt onze loodgieter de ketel na. Hij kijkt of de ontsteking nog optimaal werkt en of de brander schoon is. Daarnaast controleert hij of de andere onderdelen in de ketel nog goed werken. Eventueel vervangt de loodgieter defecte onderdelen. Vervolgens maakt hij de ketel schoon en stelt hij hem opnieuw af.

De kosten voor eenmalig CV-ketel onderhoud in Eindhoven liggen meestal rond de €70,- en €90,-.

CV-ketel reparatie in Eindhoven

Een CV-ketel storing kan een groot probleem zijn, vooral tijdens de koude maanden. Bij 040 Loodgieter begrijpen we dat u snel een oplossing nodig heeft. Onze vakmensen staan paraat om storingen aan uw verwarmingssysteem in de regio Eindhoven snel en vakkundig te repareren en op te lossen. Of het nu gaat om geen warm water of een falende verwarming, wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te diagnosticeren en te repareren. Bij urgente storingen kunt u ons direct bellen op 040-2051882.

Advies door 040 Loodgieter

Bij 040 Loodgieter staat veiligheid, vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Onze ervaren installateurs zorgen voor een grondige en zorgvuldige installatie van uw ketel, waarbij we de oude ketel demonteren en alle noodzakelijke aanpassingen doen voor een optimaal functionerende ketel. We bieden tevens professioneel advies bij het kiezen van het juiste type ketel dat perfect past bij uw woonsituatie en specifieke behoeften. Wij kunnen u ook adviseren in HR-ketels.

Neem contact op met 040 Loodgieter voor al uw CV-ketel werkzaamheden

Of u nu een nieuwe CV-ketel wilt laten installeren, uw huidige ketel wilt laten onderhouden of een storing wilt verhelpen, bij 040 Loodgieter staan we voor u klaar. Woont u in Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Oss of elders in de regio Eindhoven, dan zijn wij uw betrouwbare partner. U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte. Wij zijn te bereiken via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of via ons online contactformulier. Met onze expertise zorgen wij voor een goed verwarmd huis en een zorgeloos functionerend systeem.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×