Uitbouw voorzien van warmte in Eindhoven

Voor een klant uit Eindhoven wonend op de Boschdijk heeft 040 Loodgieter een vrijstaande uitbouw voorzien van een Intergas solo HR ketel.

Lees verder

Voor een klant uit Eindhoven wonend op de Boschdijk heeft 040 Loodgieter een vrijstaande uitbouw voorzien van een Intergas solo HR ketel.

Een HR-solo cv ketel kunt u op een lage temperatuur stoken waardoor er een rendement ontstaat van minimaal 90%. Doordat er wordt gestookt met lage temperaturen condenseren de rookgassen waardoor een condensafvoer noodzakelijk is. Kort gezegd zorgt een solo alleen voor het verwarmen van uw huis maar niet voor de warmwatervoorziening.

Als u uw huis wilt voorzien van warm water, dan kunt u een solo ketel combineren met een boiler.

Ketel

Vloerverwarming & Radiator

Vervolgens is door de loodgieters van 040 Loodgieter uit Eindhoven de vloer voorzien van vloerverwarming. Het grote voordeel van vloerverwarming is de gelijkmatige verdeling van de warmte. Het leefklimaat is daardoor aangenaam en gezond ook bij een lage watertemperatuur.

Een fijne bijkomstigheid is ook dat de energierekening met minimaal 15% afneemt. In een aparte ruimte is er door 040 loodgieter ook nog een radiator geplaatst.

Radiator

Op deze zelfde locatie realiseerde 040 Dakdekker dakconstructie met lichtkoepel voor extra lichtinval. Meer hierover kun je lezen op 040 Dakdekker

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw uitbouw toe aan warmte?

Is uw uitbouw toe aan warmte en zoekt u een loodgieter die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×