Radiator Eindhoven

Wilt u in de winter thuis lekker warm op de bank kunnen zitten, dan is een goede radiator natuurlijk onmisbaar. Een radiator zorgt er namelijk voor dat warmte aan de ruimte wordt afgegeven. Een radiator zorgt samen met onder andere leidingen en een CV-ketel voor warmte in uw huis. Maar wat nu als uw radiatoren toe zijn aan vervanging, onderhoud of een reparatie? Geen probleem, want dan bent u bij 040 Loodgieter in goede handen. Wij zorgen in de regio Eindhoven voor een snelle en vakkundige plaatsing of reparatie van uw radiotoren.

Werking van een radiator

Eigenlijk is de werking van een radiator vrij simpel. De CV-ketel maakt namelijk warm water aan, wat op haar beurt wordt verdeeld over verschillende leidingen. Deze leidingen worden verbonden met radiatoren die terug te vinden zijn in bijvoorbeeld de woonkamer.

Binnenin de radiator is een klein soort van doolhof gemaakt waar het verwarmde water door moet stromen. Dit doorstromen is belangrijk omdat het zorgt voor heel wat contact met het omhulsel zodat de radiator warmte kan absorberen en kan uitstralen in de te verwarmen kamer. De geribbelde en verticale vormen aan de buitenzijde zijn ervoor zodat er meer contactoppervlakte is met de buitenlucht, waardoor de warmte-uitstraling wordt bevorderd. Een radiator bevind zich altijd aan de grond omdat warme lucht lichter is dan koude lucht en dus omhoog gaat.

Radiator reparatie Eindhoven

Radiator reparatie nodig in Eindhoven en omstreken? Dan bent u bij 040 Loodgieter op het juiste adres. Wij zijn een lokaal loodgietersbedrijf met ervaren loodgieters in Eindhoven en omstreken. Wanneer u wilt dat er snel iemand komt dan is dit geen enkel probleem. U kunt ons eenvoudig bellen op het nummer 040-2051882. Een van onze ervaren loodgieters zal dan naar u toe komen om het probleem met uw radiator op te lossen.

Radiator aanleggen door 040 Loodgieter

Een radiator of meerdere radiatoren aanleggen door 040 Loodgieter Eindhoven. Geen probleem! Wij nemen u al het werk uit handen. Een van onze vakkundige loodgieters zal bij u langs komen en alles voor u regelen. Voor al uw werkzaamheden betreft sanitair, installatie en verwarming kunt u contact met ons opnemen.

Of u nu een of meerdere radiator(en) aan wilt leggen in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook. Vraag dan hieronder een offerte aan of bel ons direct op  040-2051882. 040 Loodgieter is u graag van dienst. U kunt ons ook bereiken voor onderhoud of reparatie van uw CV-ketel in Eindhoven.

Wanneer u meer zou willen weten over onze dienstverlening met betrekking tot radiatoren, maar ook wanneer u meer wilt weten over CV-ketels of leidingwerk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar  040-2051882, door een mail te sturen naar info@040loodgieter.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Al uw vragen zijn welkom en wij helpen u graag verder.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×