Radiator regio Eindhoven

Wilt u in de winter thuis lekker warm op de bank kunnen zitten, dan is een goede radiator natuurlijk onmisbaar. Een radiator zorgt er namelijk voor dat warmte aan de ruimte wordt afgegeven. Een radiator zorgt samen met onder andere leidingen en een CV-ketel voor warmte in uw huis. Maar wat nu als uw radiatoren toe zijn aan vervanging, onderhoud of een reparatie? Geen probleem want dan bent u bij 040 Loodgieter in goede handen. Wij zorgen in de regio Eindhoven voor een snelle en vakkundige plaatsing of reparatie van uw radiotoren.

Werking van een radiator

Eigenlijk is de werking van een radiator vrij simpel. De CV-ketel maakt namelijk warm water aan, wat op haar beurt wordt verdeeld over verschillende leidingen. Deze leidingen worden verbonden met radiatoren die terug te vinden zijn in bijvoorbeeld de woonkamer. Binnenin de radiator is een klein soort van doolhof gemaakt waar het verwarmde water door moet stromen. Dit doorstromen is belangrijk omdat het zorgt voor heel wat contact met het omhulsel zodat de radiator warmte kan absorberen en kan uitstralen in de te verwarmen kamer. De geribbelde en verticale vormen aan de buitenzijde zijn ervoor zodat er meer contactoppervlakte is met de buitenlucht, waardoor de warmte-uitstraling wordt bevorderd. Een radiator bevind zich altijd aan de grond omdat warme lucht lichter is dan koude lucht en dus omhoog gaat.

Radiator reparatie Eindhoven

Radiator reparatie nodig in Eindhoven en omstreken? Dan bent u bij 040 Loodgieter op het juiste adres. Wij zijn een lokaal loodgietersbedrijf met ervaren loodgieters in Eindhoven en omstreken. Wanneer u wilt dat er snel iemand komt dan is dit geen enkel probleem. U kunt ons eenvoudig bellen op het nummer 040-2051882. Een van onze ervaren loodgieters zal dan naar u toe komen om het probleem op te lossen.

Radiator aanleggen door 040 Loodgieter

Een radiator of meerdere radiatoren aanleggen door 040 Loodgieter. Geen probleem! Wij nemen u al het werk uit handen. Een van onze vakkundige loodgieters zal bij u langs komen en alles voor u regelen.

Of u nu een of meerdere radiator(en) aan wilt leggen in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook. Vraag dan hieronder een offerte aan of bel ons direct op  040-2051882. 040 Loodgieter is u graag van dienst.

Wanneer u meer zou willen weten over onze dienstverlening met betrekking tot radiatoren, maar ook wanneer u meer wilt weten over CV-ketels of leidingwerk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar  040-2051882, door een mail te sturen naar info@040loodgieter.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Al uw vragen zijn welkom en wij helpen u graag verder.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×