Woonhuisverbouwing in Eindhoven

Voor een woonhuis in Eindhoven heeft 040 Loodgieter de gehele verbouwing gerealiseerd.

Lees verder

Voor een woonhuis aan de Carel Willinkstraat in Eindhoven heeft 040 Loodgieter de gehele verbouwing gerealiseerd. De werkzaamheden die zij uitgevoerd bestaan onder ander uit:

 • Slopen van de gehele vloer op de begane grond
 • Slopen van twee badkamers en toilet
 • Aanleggen van vloerverwarming op de begane grond
 • Verbouwen van twee badkamers
 • Verbouwen van het toilet
 • Verbouwen van de keuken

Aanleggen van vloerverwarming tijdens woonhuisverbouwing

In dit geval was er in de bestaande woning vloerisolatie aanwezig, dat betekend dat 040 Loodgieter de afwerkvloer en de cementdekvloer moesten verwijderen. De geïsoleerde betonvloer kon in dit geval blijven liggen.

Na het slopen van de vloeren heeft 040 Loodgieter netten aangebracht op de kale betonvloer met een afstand van 100 x 100 mm zodat we hier de vloerverwarmingsslangen op konden aanbrengen.
040 Loodgieter is voorzien van de beste gereedschappen zodat er zeer snel te werk kan worden gegaan. Ook voor de vloerverwarming zijn onze hoofdmonteurs Bart en Juan voorzien van professionele vlechtmachines. Hierdoor gaat de werksnelheid aanzienlijk omhoog!

Na het monteren van de slangen in de woning zijn deze gemonteerd op de verdeler. Vanuit de verdeler zijn er direct een nieuwe aan- en afvoer naar het CV toestel gebracht. Tot slot heeft 040 Loodgieter Eindhoven een nieuwe cementdekvloer gestort.

Aansluiting vloerverwarming

Totale woonhuisverbouwing

Wanneer u 040 Loodgieter inhuurt voor uw woonhuisverbouwing bent u verzekerd van de juiste vakmensen voor de gehele klus. Naast de aanleg van de vloerverwarming heeft 040 Loodgieter de volledige renovatie van de twee badkamers, het toilet en de voorinstallatie van de keuken verzorgd.

040 Loodgieter voor elke woonhuisverbouwing

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. Zo werken wij samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 Groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw woonhuis verbouwen?

Benieuwd naar hoe 040 Loodgieter u met uw woonhuisverbouwing kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×