Radiator aansluiten

Wilt u in de winter lekker warm thuis op de bank zitten? Dan is een goed werkende radiator geen overbodige luxe. Door middel van een radiator wordt er warmte aan een bepaalde ruimte afgegeven. Een radiator aansluiten is echter geen eenvoudige klus die voor iedereen is weggelegd. Maar wij helpen u hier graag bij. Onze ervaren loodgieters sluiten met alle plezier uw radiator aan zodat u het binnen lekker warm heef wanneer het buiten koud is. Wilt u uw radiator aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Radiator lekt

Wanneer uw radiator lekt is dit nooit fijn, helemaal niet wanneer het buiten koud is. Wanneer uw radiator lekt, of er is iets anders mis aan uw radiator, dan helpen wij u graag met het oplossen van het probleem. Wij werken met ervaren vakmannen waardoor uw radiator binnen mum van tijd weer is hersteld. Omdat we snappen dat u de lek in uw radiator zo snel mogelijk verholpen wil hebben, proberen we u zo snel mogelijk tot dienst te zijn. U kunt ons hiervoor altijd bellen op 040-2051882. Wij zullen een van onze ervaren loodgieters uw kant op sturen. U kunt ons ook altijd mailen op info@040loodgieter.nl.

Radiator weghalen

Wilt u uw radiator weghalen of tijdelijk weghalen? Dan is dit een klusje die u zelf zou kunnen doen. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of wanneer u de risico’s dat het misgaat niet wilt lopen, dan helpen wij u hier graag mee. Bij het weghalen van een radiator heb je namelijk kans op dat roest uit de radiator komt wat lelijke plekken kan veroorzaken. Wilt u uw radiator laten weghalen door 040 Loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op.

Radiator aansluiten door 040 Loodgieter

Wilt u uw radiator aansluiten door 040 Loodgieter? Wij zijn u erg graag van dienst. Wanneer u met ons in zee gaat nemen wij al het werk uit uw handen. Een van onze ervaren loodgieters zal naar u toe komen en ervoor zorgen dat uw radiator perfect wordt aangesloten.

Het maakt niet uit of u nu een radiator wilt aansluiten in Eindhoven, Veldhoven, Oss, of waar dan ook in de regio. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Voor het aansluiten van een radiator kunt u hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons ook altijd mailen op info@040loodgieter.nl of bellen op  040-2051882.

Maar ook wanneer u andere vragen heeft over de dienstverlening van 040 Loodgieter neem dan gerust contact met ons op. Al uw vragen zijn welkom en wij helpen u graag verder.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×