Radiator vervangen

Is uw radiator toe aan een vervanging? Bijvoorbeeld omdat hij er al jaren hangt of omdat andere radiatoren nou eenmaal een stuk efficiënter of zuiniger zijn. Het kan natuurlijk ook altijd nog dat u simpelweg gewoon uitgekeken bent op de verouderde radiator bij u in de woonkamer. Wat de reden voor het vervangen van uw radiator dan ook mag zijn, 040 Loodgieter is u graag van dienst om uw radiator te vervangen. Wanneer u uw radiator laat vervangen door 040 Loodgieter bent u ervan verzekerd dat u ervaren vakmannen in huis haalt. Ook wanneer uw radiator op korte termijn vervangen moet worden is dit geen enkel probleem. Wanneer u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan via info@040loodgieter.nl en daarnaast kunt u ons ook altijd bellen op  040-2051882. Mocht u al weten wat u wilt, dan kunt u hier ook gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen daarna spoedig contact met u opnemen.

Radiator installeren

Ook bij het installeren van uw radiator zijn wij u erg graag van dienst. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u net een nieuwe radiator heeft gekocht, of wanneer u uw radiator tijdelijk van de muur afgehaald heeft en hem weer wil installeren. De ervaren loodgieters van 040 Loodgieter helpen u graag met de installatie van uw radiator.

Radiator monteren

Een radiator monteren door een ervaren loodgieter? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wilt u uw radiator monteren in Eindhoven of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons altijd bellen op  040-2051882 of u kunt ons een mail sturen op info@040loodgieter.nl.

Radiator demonteren

Wilt u uw radiator demonteren omdat u hem wilt verwijderen, of tijdelijk wilt verwijderen? Dan is dit een klusje dat u op zich prima zelf zou kunnen doen. Het is namelijk niet erg moeilijk. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of wanneer u de risico’s dat het eventueel mis gaat niet wilt lopen, dan helpen wij u graag met het demonteren van de radiator. Wanneer u uw radiator wilt demonteren, dan moet u er namelijk goed op letten dat er geen roest uit uw radiator komt. Deze roest kan namelijk lelijke plekken veroorzaken. Wanneer u uw radiator wilt laten demonteren door een ervaren loodgieter, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×