Radiator vervangen

Is uw radiator toe aan een vervanging? Bijvoorbeeld omdat hij er al jaren hangt of omdat andere radiatoren nou eenmaal een stuk efficiënter of zuiniger zijn. Het kan natuurlijk ook altijd nog dat u simpelweg gewoon uitgekeken bent op de verouderde radiator bij u in de woonkamer. Wat de reden voor het vervangen van uw radiator dan ook mag zijn, 040 Loodgieter is u graag van dienst om uw radiator te vervangen.

Wanneer u uw radiator laat vervangen door 040 Loodgieter bent u ervan verzekerd dat u ervaren vakmannen in huis haalt. Ook wanneer uw radiator op korte termijn vervangen moet worden is dit geen enkel probleem. Wanneer u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Of het nu om het monteren, verwijderen of vervangen van de radiator gaat. Bij al deze werkzaamheden kunnen wij u helpen.

Contact opnemen kan via info@040loodgieter.nl en daarnaast kunt u ons ook altijd bellen op  040-2051882. Mocht u al weten wat u wilt, dan kunt u hier ook gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen daarna spoedig contact met u opnemen.

Radiator laten installeren

Ook bij het installeren van uw radiator zijn wij u erg graag van dienst. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u net een nieuwe radiator heeft gekocht, of wanneer u uw radiator tijdelijk van de muur afgehaald heeft en hem weer wil installeren. De ervaren loodgieters van 040 Loodgieter helpen u graag met de installatie van uw radiator.

Radiator monteren

Een radiator monteren of vervangen door een ervaren loodgieter? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wilt u uw radiator monteren in Eindhoven of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons altijd bellen op  040-2051882 of u kunt ons een mail sturen op info@040loodgieter.nl.

Radiator demonteren

Wilt u uw radiator demonteren omdat u hem wilt verwijderen, of tijdelijk wilt verwijderen? Dan is dit een klusje dat u op zich prima zelf zou kunnen doen. Het is namelijk niet erg moeilijk. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of wanneer u de risico’s dat het eventueel mis gaat niet wilt lopen, dan helpen wij u graag met het demonteren van de radiator.

Wanneer u uw radiator wilt demonteren, dan moet u er namelijk goed op letten dat er geen roest uit uw radiator komt. Deze roest kan namelijk lelijke plekken veroorzaken. Na het verwijderen van de radiator is het afdoppen belangrijk. Dit is minder eenvoudig en hierbij raden wij zeker de hulp van een loodgieter aan.

Wanneer u uw radiator wilt laten verwijderen door een ervaren loodgieter, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Radiator vervangen door lekkage

Wanneer uw radiator lekt is dit nooit fijn, helemaal niet wanneer het buiten koud is. Wanneer uw radiator lekt, of er is iets anders mis aan uw radiator, dan helpen wij u graag met het oplossen van het probleem. Wij werken met ervaren vakmannen waardoor uw radiator binnen mum van tijd weer is hersteld. Of de radiator nu vervangen moet worden of gerepareerd.

Omdat we snappen dat u de lek in uw radiator zo snel mogelijk verholpen wil hebben, proberen we u zo snel mogelijk tot dienst te zijn. U kunt ons hiervoor altijd bellen op 040-2051882. Wij zullen een van onze ervaren loodgieters uw kant op sturen. U kunt ons ook altijd mailen op info@040loodgieter.nl.

Radiator weghalen en afdoppen

Wilt u uw radiator weghalen of tijdelijk weghalen? Dan is dit een klusje die u zelf zou kunnen doen. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, of wanneer u de risico’s dat het misgaat niet wilt lopen, dan helpen wij u hier graag mee. Bij het weghalen van een radiator heb je namelijk kans op dat roest uit de radiator komt wat lelijke plekken kan veroorzaken. Daarnaast is het belangrijk om de leidingen af te doppen. Dit is niet eenvoudig en hierbij kan een loodgieter u uitstekend van dienst zijn.

Wilt u uw radiator laten weghalen door 040 Loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op.

Radiator afdoppen

Radiator vervangen kosten

Het kost gemiddeld tussen de €230 en €305 om een radiator te vervangen, maar deze prijzen omvatten niet de kosten voor de nieuwe radiator zelf.

Om een indicatie van de kosten te geven van de radiator werkzaamheden hebben wij hieronder een tabel opgesteld. Deze prijzen zijn slechts indicatief en zijn om een schatting te geven van de kosten. Wilt u de exacte kosten weten? Vraag dan onderin de pagina een vrijblijvende offerte aan.

Werkzaamheden Kosten
Radiator vervangen  €230 tot €305
Radiator aansluiten  €140 tot €200
Radiator verwijderen  €140 tot €200
Radiator verplaatsen  €225 tot €500

Radiator laten vervangen door 040 Loodgieter

Wilt u uw radiator laten vervangen door 040 Loodgieter? Wij zijn u erg graag van dienst. Wanneer u met ons in zee gaat nemen wij al het werk uit uw handen. Een van onze ervaren loodgieters zal naar u toe komen en ervoor zorgen dat uw radiator perfect wordt aangesloten.

Het maakt niet uit of u nu een radiator wilt laten vervangen in Eindhoven, Veldhoven, Oss, of waar dan ook in de regio. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Voor het vervangen van een radiator door 040 Loodgieter kunt u hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons ook altijd mailen op info@040loodgieter.nl of bellen op  040-2051882.

Maar ook wanneer u andere vragen heeft over de dienstverlening van 040 Loodgieter neem dan gerust contact met ons op. Al uw vragen zijn welkom en wij helpen u graag verder.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×