Buitenkraan aanleggen – Snel & betrouwbaar

Wilt u een buitenkraan aanleggen? In de voortuin, achtertuin, via de kruipruimte of op een andere manier? 040 Loodgieter helpt u graag.

040 Loodgieter is al jaren dé specialist op het gebied van loodgieterswerk in de regio Eindhoven. Of het nu gaat om het aanleggen van een buitenkraan of het vervangen van een buitenkraan, wij zijn u graag van dienst. Snel, vakkundig en betrouwbaar.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van een buitenkraan

Geen meterslange tuinslang door uw woning of slepen met een emmer of gieter.

Met een buitenkraan wordt het sproeien van uw tuin, het vullen van uw zwembad en het wassen van uw auto een stuk eenvoudiger.

U voorkomt een hoop vuil in uw woning en bovendien kunt u met een buitenkraan veel tijd besparen. Een automatische besproeiingsinstallatie is namelijk gemakkelijk op een buitenkraan aan te sluiten.

Kosten voor buitenkraan aanleggen

Gemiddeld liggen de prijzen voor het plaatsten van een buitenkraan tussen de €150-€350. Wilt u exact weten wat het kost om uw buitenkraan aan te leggen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De kosten voor het aanleggen van een buitenkraan kunnen variëren en zijn afhankelijk van het type kraan, de plaats waar de kraan wordt aangesloten (en dus de afstand tot de waterleiding) en de keuze voor een muurplaat of gevelkom. Daarnaast moet u rekening houden met de arbeidskosten van een loodgieter.

Buitenkraan laten aanleggen door 040 Loodgieter

Bent u van plan om een buitenkraan te plaatsen? Dan kunt u dat het beste laten doen door een professionele loodgieter. Onze 040 Loodgieters kunnen u precies vertellen wat de beste plaats is voor uw buitenkraan en zorgen er bovendien voor dat de kraan vorstvrij wordt aangelegd. Lekkages en andere problemen worden zo voorkomen.

040 Loodgieter werkt uitsluitend met ervaren loodgieters. Professionals die hun vak verstaan en rekening houden met uw wensen en ideeën.

Woont u in de regio Eindhoven? Bijvoorbeeld in Nuenen, Best, Veldhoven of Helmond? Dan kunnen wij u van dienst zijn met:

  • Het aanleggen van een nieuwe buitenkraan (eventueel met flexibele leiding)
  • Het vervangen van uw oude buitenkraan
  • Het verplaatsten van een buitenkraan
  • Het repareren van uw kapotte buitenkraan

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om installaties? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×