Plaatsing RVS draingoten in Veldhoven

Voor Bakx Foods uit Veldhoven heeft 040 Loodgieter in een aantal fabrieksvloeren RVS draingoten geplaatst.

Lees verder

Voor Bakx Foods uit Veldhoven heeft 040 Loodgieter in een aantal fabrieksvloeren RVS draingoten geplaatst. Bakx Foods is al jarenlang een betrouwbare speler op het gebied van vlees(snack)producten. Het bedrijf produceert een breed assortiment aan vleessnacks, zowel diepvries als koelvers.

Bakx Foods

Het plaatsen van RVS draingoten in de fabrieksvloeren

040 Loodgieter uit Eindhoven is een vaste partner van Bakx Foods voor het vervaardigen van verschillende klussen, van loodgieterswerk tot metselwerk. Voor Bakx Foods uit Veldhoven heeft 040 Loodgieter in een aantal fabrieksvloeren RVS draingoten geplaatst. Bakx Foods heeft gevraagd aan 040 Loodgieter om op korte termijn een aantal vloeren te voorzien van RVS draingoten. 040 Loodgieter heeft de RVS draingoten geslepen in de vloeren, geplaatst en netjes afgewerkt.

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. Zo werken wij samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 Groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw fabrieksvloeren voorzien van RVS draingoten?

Wilt u uw fabrieksvloeren van RVS draingoten voorzien en zoekt u een loodgieter die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×