Sanitair renovatie Goudenregenlaan in Eindhoven

040 Loodgieter uit Eindhoven is voor een klant, wonend op de Gouderegenlaan in Eindhoven, bezig geweest met het renoveren van alle sanitaire ruimtes.

Lees verder

040 Loodgieter uit Eindhoven is voor een klant, wonend op de Gouderegenlaan in Eindhoven, bezig geweest met het renoveren van alle sanitaire ruimtes. De hoofdriolering hebben onze loodgieters vervangen. Tevens moest het leidingwerk verlegd en op nieuw aangelegd worden. Er kwam nieuw sanitair en deze ruimtes werden ook opnieuw betegeld.

040 Loodgieter uit Eindhoven heeft eerst zorgvuldig al het sanitair gesloopt en professioneel afgevoerd. Daarna zijn onze loodgieters begonnen met het verleggen en opnieuw aanleggen van het leidingwerk. Omdat de indeling van het sanitair zou veranderen is deze op advies van 040 Loodgieter uit Eindhoven verlegd. Het ging hier om het toilet op de begane grond en de badkamer op de bovenverdieping.

Toilet Eindhoven

Stap voor stap maakt u met 040 Loodgieter uit Eindhoven veel stappen

Na het slopen van deze sanitaire ruimtes heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven de wanden van de toilet uitgevlakt. Het inbouwreservoir is afgetimmerd en er moest een verlaagd plafond komen om een schuine wand te realiseren. Deze heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven met succes kunnen maken.

Vervolgens zijn de ruimtes gestuct en is het plafond gepleisterd. Nu stond alles klaar voor het tegelwerk. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft het tegelwerk compleet gemaakt inclusief specievloer. Voordat het sanitair geplaatst kon worden moest het elektra voor de wastafel plus schakelaar vernieuwd en geplaatst worden. Zo ook de continu 230 volt voor de spiegel en 3 stuks 12 volt spots voor in het plafond.

040 Loodgieter uit Eindhoven heeft dit klusje opgeknapt in samenwerking met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Nu stond alles klaar om het sanitair te plaatsen, dit heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven zorgvuldig gedaan. Na het plaatsen van het sanitair is alles netjes af gekit. Deze klanten zijn zeer tevreden met de nieuwe toilet en badkamer en het werk van 040 Loodgieter uit Eindhoven!

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw sanitair toe aan een renovatie?

Is uw sanitair toe aan een renovatie en zoekt u een loodgieter die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×