Toiletrenovatie in Best

Voor een klant, wonend op de Munterstraat in Best, is 040 Loodgieter aan het werk gegaan voor een complete toiletrenovatie.

Deze bewoners hadden een oude toilet en wilde graag een compleet nieuwe toiletruimte. Een klus waar 040 Loodgieter uit Eindhoven voor U maar een paar dagen mee bezig is!

Lees verder

Voor een klant, wonend op de Munterstraat in Best, is 040 Loodgieter aan het werk gegaan voor een complete toiletrenovatie. Deze bewoners hadden een oude toilet en wilde graag een compleet nieuwe toiletruimte. Een klus waar 040 Loodgieter uit Eindhoven voor U maar een paar dagen mee bezig is!

Zoals gebruikelijk heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven eerst de oude toilet gesloopt en op professionele wijze zorgvuldig afgevoerd. Naast de aankijk van de buitenkant, bekommerd 040 Loodgieter uit Eindhoven zich ook om de binnenkant.

Zoals bij elke klus, zijn wij begonnen met het leggen van een nieuwe leidingen, omdat deze vrij oud waren. Er is nieuw sanitair gekomen en uiteraard zal 040 Loodgieter uit Eindhoven ook alles gaan betegelen. Wij werken samen met leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben en topkwaliteit leveren. 040 Loodgieter uit Eindhoven levert via deze leveranciers alles op desbetreffende bestemming af. Samen met de klant hebben we gekeken naar de keuze van het nieuwe sanitair. 040 Loodgieter uit Eindhoven kan hier altijd bij adviseren.

Toiletaansluiting

Samenwerken met 040 Loodgieter uit Eindhoven

Wij bieden U een nieuwe toiletruimte, waarbij alle producten zijn inbegrepen, deze leveren wij erbij. Ook zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven voor de installatie van deze producten en sanitair. De vakmannen van 040 Loodgieter uit Eindhoven zorgen voor een compleet nieuwe toiletruimte met een nieuwe vloer, nieuwe wanden inclusief betegeling, afgewerkt met sanitair naar uw keuze.

Naast de aankijk van de buitenkant, bekommerd 040 Loodgieter uit Eindhoven zich ook om de binnenkant. Zo zijn er veel onderdelen die vervangen of onderhouden moeten worden die niet altijd zichtbaar zijn. 040 Loodgieter uit Eindhoven kijkt daar naar voor U! Alles wordt netjes en strak afgewerkt, en dat alles in een korte tijd.

Toilet benedenverdieping

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw toilet toe aan een renovatie?

Is uw toilet toe aan een renovatie en zoekt u een loodgieter die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte! Wij zijn actief als loodgieter in Best.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×