Warmtepomp regio Eindhoven

Wilt u in de winter lekker warm thuis op de bank kunnen zitten of een avondje rusten in een heerlijk warm bad? En wilt u dit allemaal bereiken op een manier die het milieu zo min mogelijk belast? Woont u in de regio van Eindhoven? Dan is een waterpomp echt iets voor u! Een warmtepomp zorgt er namelijk voor dat de verwarming van uw huis, en het warme water in de douche en de keuken op een milieuvriendelijke manier tot stand kan komen. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor een CV-ketel op gas. De CO2 uitstoot voor uw verwarming daalt met dank aan de warmtepomp met ongeveer 40 tot wel 60 procent. Daarnaast kunt u bij aankoop van een warmtepomp ook een subsidie krijgen en heeft het als voordeel dat uw energierekening omlaag gaat.

De werking van een warmtepomp

Een warmtepomp kan warmte halen uit de lucht, uit de bodem, of uit grondwater. Van deze opgewekte warmte maakt de pomp vervolgens de bruikbare temperatuur. Het stroomgebruik zal echter wel toenemen door het gebruik van een warmtepomp. Dit komt omdat de warmtepomp stroom verbruikt. Hier staat wel tegenover dat gebruik van gas minder wordt of zelfs verdwijnt. De CO2 uitstoot voor verwarming daalt met een hybride waterpomp met ongeveer 40 procent. Bij een volledige waterpomp daalt deze CO2 uitstoot zelfs met ongeveer 60%. Wanneer u meer informatie wilt over de kosten, en eigenschappen van de diverse waterpompen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij van 040 Loodgier helpen u graag verder!

Warmtepomp installatie regio Eindhoven

Een juiste installatie is essentieel voor een goed werkende warmtepomp. Wij van 040 Loodgier nemen u daarom ook graag alle installatiewerkzaamheden uit handen. Daarnaast denken wij ook graag met u mee. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor advies over de, voor u, beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Warmtepomp aanleggen door 040 Loodgieter

Een warmtepomp aanleggen door 040 Loodgieter. Wij nemen dit werk graag van u over. Een van onze vakkundige loodgieters zal bij u langskomen en alles voor u regelen.

Of u nu een warmtepomp wilt aanleggen in Eindhoven, Veldhoven, Oss, of waar dan ook. Vraag dan hieronder een offerte aan of bel ons direct op 040-2051882. 040 Loodgieter is u graag van dienst bij de installatie van uw warmtepomp.

Wanneer u meer wilt weten over onze diensten met betrekking tot warmtepompen, dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen of een mail sturen naar info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×