040 Loodgieter Eindhoven: “De specialisten in leidingwerk”

Lees verder

Het pand werd volledig en verbouwd en gerenoveerd tot zes luxe appartementen, waarbij 040 loodgieter werd ingeschakeld voor al het specialistische loodgieterswerk. Als eerste zijn we begonnen met het boren van gaten in de betonvloeren en het slijpen van sleuven in de muren om het leidingwerk zo veel mogelijk weg werken. Onze loodgieters konden daardoor alle nieuwe gasleidingen makkelijk aan elkaar koppelen en de koud- en warmwater leidingen precies op maat en lengte aansluiten.

Voor de kwaliteit van het leidingwerk is er gekozen voor kunststofleidingen van het merk Uponor, de zichtleidingen voor het gas van koper en voor de leidingen van de cv-installaties en radiatoren hebben we voor dunwandig staal gekozen. De bestaande ketel is verwijderd, afgevoerd en vervangen voor een meer duurzame cv ketel van het merk Nefit compleet met aansluitpakketten, luchtafscheider, vuilafscheider, veiligheidsventiel en kamerthermostaat. Heijmans heeft de hoofdriolering met alle nieuwe meters voor gas-water en elektra per appartement aangesloten, hierdoor hebben de toekomstige bewoners ieder hun eigen meterstanden en energierekening onder controle.

040 Loodgieter heeft ook het complete sanitair en tegels geleverd, het toilet, badkamer en keuken vakkundig geïnstalleerd en heel fraai afgewerkt. Door het aanleggen van een complete binnenriolering, buitenriolering, nieuwe standleidingen, grondleidingen en plaatsen van nieuwe ontlastputten en ontstoppingsstukken stroomt het afvalwater regelrecht naar het riool.

Heeft u een specialist voor loodgieterswerk in de regio Eindhoven, Best, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Nuenen, Son, Oirschot nodig, neem dan contact op met de specialisten van loodgieter 040 uit Eindhoven. Het meest uiteenlopende loodgieterswerk van groot tot klein nemen wij aan. We werken voor particulieren, VVE’s of projectontwikkelaars. Het loodgieterswerk van Loodgieter 040 bestaat onder andere uit: het installeren van CV-installaties, verleggen van gasleidingen, plaatsen en laten vervangen radiatoren, oplossen lekkages, aanleggen koud- en warmwatervoorzieningen, badkamer en toilet renovaties, keuken installaties, het aanleggen van vloerverwarming, vervangen of reparatie van dakgoten en het zinkwerk, vervangen van lekkende kraan,ventilatie luchttoevoer en afvoer, spoed reparatie binnen 24 uur. En ook kunnen wij al uw sanitair leveren.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×