lekkage loodgieterlekkende radiatorknop

Voor een particuliere vaste klant wonend aan het Dardanuspad in Eindhoven in de wijk de Oude Gracht werd 040 loodgieter Eindhoven gevraagd om de lekkage van de radiatorknoppen op te lossen. Gelukkig had deze klant zelf de lekkage op tijd opgemerkt en contact opgenomen met 040 loodgieter waardoor waterschade aan de vloerbedekking en vloeren beperkt bleef.

040 loodgieter Eindhoven weet uit ervaring dat er door ouderdom, een radiatorknop, ventiel of leiding kan gaan lekken met alle gevolgen van dien. De lekkage begint meestal druppelsgewijs, er ontstaat een kleine roestkleurige vlekken op de vloer, als dit niet opgemerkt wordt kan de lekkage groter worden. De kans is aanwezig dat de CV-ketel ook problemen gaat krijgen en u meer loodgieterswerk nodig heeft dan in eerste verwacht. Of in het slechtste geval uw radiator doorgeroest is en er een nieuwe radiator door een loodgietersbedrijf besteld en afgehangen moet worden. 

040 loodgieter levert ook complete CV-installaties.
Maar hoe werkt een CV-installatie nu in grote lijnen: een CV-installatie pompt het water door de leidingen naar alle radiatoren die in het huis zijn. De warmte wordt afgegeven in de desbetreffende kamer, het afgekoelde water stroom door het gesloten circuit weer terug naar de ketel die dit water weer opwarmt. De basis warmteafgifte in het huis wordt geregeld door een kamerthermostaat en per kamer kan de warmte geregeld worden door een individuele radiatorknop. Bij een lekkage komen er luchtbellen in het gesloten CV-systeem. In dit geval is het nodig een loodgieter in te schakelen want deze luchtbellen worden steeds groter en dan kan de CV-ketel de warmteverdeling niet meer goed regelen in het hele huis, op langer termijn kunnen er zelfs calamiteiten met de CV-ketel ontstaan. Heeft u zo’n gelijksoortig probleem neem dan contact op met 040 loodgieter uit Eindhoven.

Doordat onze klant de lekkage op tijd opgemerkt had konden wij met onze 040 loodgieters uit Eindhoven heel snel schakelen en alle oude lekkende radiatorknoppen vervangen door nieuwe thermostatische radiatorknoppen. Het debiet werd door onze loodgieters van te voren gemeten zodat we de juiste ventielen konden plaatsen en de dunwandig stalen leidingen met koppelingen werden vervangen waar nodig. De CV-ketel werd ook nog gecontroleerd en bijgevuld zodat onze klant er in de herfst weer warmpjes bij kan zitten.

040 loodgieter Eindhoven vakmanschap in loodgieterswerk. Wij werken in de regio Eindhoven, Best, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Nuenen, Son, Oirschot. 040 loodgieter werken voor particulieren, woningcoöperaties of grote bedrijven en kunnen uw loodgieters problemen snel en vakkundig oplossen. Van een grote tot kleine loodgietersklus u kunt altijd een offerte opvragen, deze offerte ontvangt u meestal binnen één dag ook weer op maat retour. Bij acute problemen in de regio Eindhoven kunt u gebruik maken van onze 24-uurs 040 loodgieters nooddienst.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2019 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.