lekkage loodgieterlekkende radiatorknop

Voor een particuliere vaste klant wonend aan het Dardanuspad te Eindhoven in de Oude Gracht hebben we recent een lekkende radiatorknop vervangen. En dat binnen één dag!

Wil jij weten hoe we deze klus is verlopen? Je leest het in deze blog.

Vervangen van de radiatorknop

Doordat onze klant de lekkage op tijd opgemerkt had konden onze loodgieters snel schakelen.

Alle oude, lekkende radiatorknoppen werden vervangen door nieuwe thermostatische radiatorknoppen. Het debiet werd door onze loodgieters van tevoren gemeten zodat we de juiste ventielen konden plaatsen. Daarnaast werden de dunwandig stalen leidingen met koppelingen vervangen waar nodig en hebben we de Cv-ketel gecontroleerd en bijgevuld.

Onze klant zit er de komende jaren gegarandeerd warmpjes bij.

Hoe ontstaat een lekkende radiatorknop?

Uit ervaring weten wij dat een radiatorknop, ventiel of leiding door ouderdom kan gaan lekken. De lekkage begint meestal druppelsgewijs.

Er ontstaan kleine roestkleurige vlekken op de vloer en als dit niet opgemerkt wordt kan de lekkage snel groter worden. Met alle gevolgen van dien.

Handel snel bij een radiatorknop die lekt

Ben je er op tijd bij? Dan volstaat vaak enkel het vervangen van de radiatorknop.

Maar als de radiatorknop al langer water lekt kan het zijn dat de radiator doorgeroest is. In dat geval moet er een nieuwe radiator besteld en afgehangen worden. Bij langdurige radiatorlekkage bestaat ook de kans dat de Cv-ketel kapot gaat. Waar eerst alleen reparatie van de lekkende radiatorknop nodig was, heb je bij Cv-ketelproblemen meer loodgieterswerk nodig.

Kortom: zorg dat je snel handelt bij een radiatorknop die lekt. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe kleiner de schade.

Lekkende radiatorknop? Neem direct contact op!

Heb jij last van een lekkende radiatorknop? Zodra je druppeltjes onder de radiatorknop vindt, weet je dat je zo snel mogelijk hulp in moet schakelen.

Bel ons direct als jouw radiator lekt. Wij komen naar je toe om de lekkage voor je op te lossen. Doordat we ons meestal in de 040 regio bevinden (o.a. Eindhoven, Best, Veldhoven, Waalre, Geldrop en Nuenen) kunnen we je spoedig te hulp schieten. Liever eerst een vrijblijvende offerte? We maken er graag een voor je op.

Heb je geen last van een lekkage maar ben je wel nieuwsgierig naar meer loodgieter-verhalen? Bekijk dan ook de rest van onze blog.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.