040Loodgieter Kachel1
In Geldrop heeft 040 loodgieter uit Eindhoven een complete kachel geplaatst waaronder h
et boren van de gaten in het plafond voor de dubbelwandige RVS kachelpijp in 2 verdiepingsvloeren. 

Het plaatsen van de dubbelwandige RVS kachelpijp, aangesloten op de kachel tot het plaatsen van de schoorsteen op het dook tevens van dubbelwandig RVS. Zowel de binnenpijp als buitenpijp van de dubbelwandige kachelpijp is vervaardigd van roestvaststaal (RVS) (type 316L en 316Ti). Het rookkanaal kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden geplaatst. Ook de kachel zelf is door 040 loodgieter geleverd en geplaatst.

Welke haard past bij jou
Houthaarden en kachels hebben altijd een open verbrandingsysteem. Het is belangrijk te weten dat, wanneer je kiest voor een houthaard of kachel, een goede ventilatie van de woning vereist is. Wanneer de woning goed wordt geventileerd kun je in principe altijd een houthaard of kachel plaatsen. Voor uitzonderlijk situaties, zoals woningen met een zogenoemd ‘Balansventilatiesysteem’ zijn er de haarden en kachels met buitenluchtaansluiting. Steeds meer haarden en kachels zijn voorzien van een buitenluchtaansluiting of bieden dit aan als optie. Bij dit systeem wordt de verbrandingslucht van buiten gehaald. Houd je er rekening mee dat bij een houthaard of kachel de afvoer altijd naar boven, door het dak, naar buiten moet en zelfs boven de nok van het dak moet uitkomen.

Bij gashaarden en kachels daarentegen is er de keuze voor een gesloten verbrandingssysteem, waarbij de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten wordt gehaald en de rookgassen door één en hetzelfde kanaal weer worden afgevoerd. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel (via het dak is natuurlijk ook mogelijk). Dat betekent dat je flexibeler bent met betrekking tot de exacte plek waar de haard komt te staan. Omdat het systeem de zuurstof van buiten betrekt en dus niet uit de ruimte waar de haard staat, is het systeem bovendien uitstekend geschikt voor de moderne goed geïsoleerde en mechanische geventileerde woningen. In principe word je bij gashaarden en kachels altijd geadviseerd om te kiezen voor een gesloten verbrandingsysteem. Echter wanneer je een gashaard of kachel wilt aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal met een diameter kleiner dan 150 mm, dan is een open verbrandingssysteem wel interessant omdat hiervoor een kleinere afvoer benodigd is.

Na het lezen van bovenstaande zul je net als ons waarschijnlijk moeten concluderen dat je voor de uiteindelijke keuze van de juiste haard nog persoonlijk en deskundig advies nodig hebt. Bovendien wil je natuurlijk een aantal modellen die je interessant vindt eerst in het echt bekijken en waarschijnlijk ook zien branden.

040Loodgieter Kachel2

Als u een haard of kachel in uw huis wilt laten installeren, maar nog geen rookkanaal heeft, dan monteert 040 loodgieter graag een dubbelwandig rookkanaal bij u in huis. 040 loodgieter installeert een dubbelwandig kanaal dat aan alle nieuwste veiligheidseisen voldoet. U bent dus binnen een dag voorzien van een veilig rookkanaal om voortaan zonder zorgen van een lekker haard- of kachelvuurtje te kunnen genieten. Wie wil dat nou niet?

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles.
Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Tegelzetter

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.