Loodgieter Geldrop

Last van een lekkende kraan, geen warm water, een lekkage of een vloerverwarming die aangelegd moet worden in omgeving Geldrop? Bij 040 Loodgieter Geldrop bent u aan het juiste adres voor alle loodgieterswerken in- en rond uw huis. U kunt bij ons terecht als het gaat om een grote klus, maar ook voor het klaren van een kleine klus die we binnen een mum van tijd voor u hebben gedaan.

Daarnaast helpen wij u ook graag bij het aanleggen van installaties zoals verwarming, watervoorziening, warmtepompen en sanitaire of elektrische installaties. Heeft u een klus liggen waarvoor u de hulp van een loodgieter uit de omgeving Geldrop nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Waterhardheid in Geldrop

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Geldrop is de totale hardheid van het drinkwater 6,05 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater zacht water is en weinig kalk bevat.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 is er sprake van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Wanneer de zuurgraad tussen de 7 en 14 ligt, is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Geldrop is gemiddeld 7,86 pH, wat dus basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder smaakt? 040 Loodgieter Geldrop komt direct bij u langs om het probleem op te lossen.

Waterhardheid Geldrop - 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

Naast het repareren en onderhouden van watervoorzieningen, adviseren wij u ook graag over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompen voor lucht en water
  • HR ketels
  • Spaardouches

Loodgieter met spoed in Geldrop

Wij kunnen ons goed voorstellen hoe vervelend het is om met een verstopte toilet, een verstopte afvoer of lekkage te zitten. Daarom hebben wij naast onze normale loodgietersdiensten ook een speciale spoedservice waar onze loodgieters ook voor u klaar staan op ieder ongewenst moment. De ervaren loodgieters van 040 Loodgieter Geldrop zijn u graag van dienst. Voor onze spoedservice kunt u ons bellen op het nummer  040-2051882. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een van onze loodgieters uw kant op sturen om het probleem direct te verhelpen.

Neem contact op met 040 Loodgieter in Geldrop

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Geldrop of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact op met 040 Loodgieter Geldrop. Onze vakkundige specialisten zijn u graag van dienst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer  040-2051882 of per mail via info@040loodgieter.nl. Wij streven er naar om uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Geldrop

Op zoek naar passend advies op maat voor een grote klus? Ook hiervoor bij u bij 040 Loodgieter Geldrop aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw klus.

Offerte loodgieter in Geldrop

U kunt bij 040 Loodgieter Geldrop terecht voor zowel het aanleggen van een nieuwe badkamer als het onderhoud, reparatie of verstopping van een leiding of afvoer. Heeft u uw plannen al helemaal in uw hoofd zitten? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel contact met u opnemen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×