Loodgieter Someren

Heeft u last van een lekkage, een kapotte cv-ketel of wilt u juist een nieuwe waterleiding aanleggen? Dan kan 040 Loodgieter actief in Someren u van dienst zijn. Onze ervaren loodgieters gaan deskundig te werk gaan en zorgen dat uw problemen worden opgelost. Het maakt niet uit waar u in de gemeente woont: of u nu een loodgieter zoekt in Someren-Eind, Lierop of Groote Hoeven. Wij komen overal in de gemeente!

Wat zijn alle diensten van 040 Loodgieter?

Ons loodgietersbedrijf kan u van dienst zijn bij verschillende werkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten diensten op het gebied van verwarming, installatie, sanitair, reparatie en onderhoud.

Hieronder gaan we dieper in op de verschillende diensten van ons loodgietersbedrijf actief in Someren.

Aanleggen van kranen en leidingen

Een van onze werkzaamheden is het aanleggen van kranen en waterleidingen. Dit soort klusjes verrichten wij regelmatig in de regio. Wilt u een buitenkraan aanleggen in uw tuin, terras of garage of een waterleiding aanleggen? Dan kunnen onze ervaren loodgieters u zeker helpen.

Wij begrijpen dat het aanleggen van kranen en waterleidingen geen alledaagse klus is. Daarom nemen wij graag het werk uit handen en zorgen wij voor een zorgvuldige en kwalitatieve uitvoering.

Lekkages en verstoppingen oplossen

Een andere dienst van ons loodgietersbedrijf is het oplossen van lekkages en verstoppingen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een keuken lekkage of lekkage aan uw dakkapel? Dan staan onze ervaren loodgieters klaar om snel en efficiënt het probleem te verhelpen.

Het is belangrijk om lekkages zo snel mogelijk aan te pakken, omdat ze kunnen leiden tot waterschade, schimmelvorming en andere problemen in uw woning. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, want reparatiewerkzaamheden kosten veel geld.

Verstopping van de afvoerleiding

Heeft u last van een verstopping in de afvoerleidingen van uw huis? Het is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door ophoping van vuil, vet, haren, voedselresten en andere materialen. Niet alleen leidt een verstopping tot een trage afvoer, maar het kan ook zorgen voor een volledige blokkering van uw leidingen.

Onze loodgieter service actief in Someren kan u ook bij dit soort problemen van dienst zijn.

040 Loodgieter actief als installatiebedrijf in Someren

Naast loodgieterswerkzaamheden verricht 040 Loodgieter ook diverse installatie werkzaamheden. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met het installeren van radiatoren, cv-ketels en zonneboilers.

Verwarmingsketel werkzaamheden

Wij leveren een breed scala aan diensten op het gebied van centrale verwarmingsketels. Hieronder staat een overzicht van de diverse werkzaamheden die wij kunnen verrichten met betrekking tot cv-ketels:

Duurzaamheidsadvies door 040 Loodgieter

Naast onze uitvoerende werkzaamheden staan wij bij 040 Loodgieter ook klaar om u van advies te voorzien. Wij delen graag onze expertise over de nieuwste en meest geavanceerde energiebesparende oplossingen.

Enkele voorbeelden van deze oplossingen zijn onder andere:

 • Zonneboilers
 • Lucht- en water warmtepompen
 • HR-ketels
 • Waterbesparende douches

Loodgieter nodig in Someren? Neem contact met ons op!

Als u een ervaren loodgieter zoekt in de regio van Someren neem dan contact op met 040 Loodgieter. We zijn actief als loodgietersbedrijf in de regio van Zuidoost-Brabant en het noorden van Limburg.

Weet u al wat voor klus u in gedachten heeft? Dan kunt u het onderstaande offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Als u nog andere vragen heeft of advies wilt kunt u contact met ons opnemen via de e-mail op info@040loodgieter.nl en via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×