Loodgieter Nuenen

Wordt uw douche niet meer warm, heeft u een lekkende kraan of moet er vloerverwarming in uw huis worden aangelegd en aangesloten? Dan is de hulp van een loodgieter hierbij zeker van harte welkom. Heeft u een van dit soort klussen en bent u op zoek naar een Loodgieter in Nuenen of ergens anders in de regio, dan bent u bij 040 Loodgieter aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u in Nuenen-Noord, Eeneind of in de buurt van het Kernkwartier woont.

Wij zijn een ervaren loodgieter in Nuenen en omgeving en zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen. Of het nu gaat om een kraan die lekt, een putje dat verstopt is, het aanleggen van een buitenkraan of het installeren van vloerverwarming, wij zijn u graag van dienst en zullen er voor zorgen dat uw loodgieter wensen worden vervult.

Loodgieter nodig in de gemeente Nuenen?

Bij 040 Loodgieter actief in Nuenen willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u last van een lekkage in de keuken, een verstopte wc of wilt u uw cv-ketel laten repareren? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 040-2051882. Wij snappen heel goed dat u uw probleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Vandaar dat we er alles aan doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn met een ervaren loodgieter. Nadat u heeft gebeld, zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe te sturen, zodat het probleem snel kan worden verholpen.

Persoonlijk advies door Loodgieter Nuenen

Zou u bij uw verbouwing of klussen graag een persoonlijk advies op maat willen hebben voor de beste aanpak van de klus? Geen enkel probleem. Wij gaan graag met u om de tafel om de beste aanpak voor uw klussen door te nemen zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over energiebesparende oplossingen, zoals een spaardouche of een HR-ketel.

Loodgieter Nuenen contact

Op zoek naar een loodgieter in Nuenen of bent u ergens anders op zoek naar een loodgieter uit Brabant? Wij zijn u graag van dienst, zowel telefonisch als per mail, zijn we voor u bereikbaar. U kunt ons altijd mailen op info@040loodgieter.nl en u kunt ons bellen op 040-2051882.

Offerte loodgieter Nuenen

Het is bij ons ook heel gemakkelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer u hieronder het offerteformulier heeft ingevuld zullen wij spoedig contact met u opnemen. 040 Loodgieter is u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen in Nuenen en de regio.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Erik

  Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

  Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

  Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×