Loodgieter Veldhoven

Een lekkende kraan vervangen, een badkamer renoveren of vernieuwen, een CV-ketel vervangen of een riool ontstoppen. Allemaal klussen waarbij de hulp van een ervaren loodgieter goed van pas komt. Heeft u ook dit soort klussen en bent u op zoek naar een loodgieter in Veldhoven of in de omgeving, dan zijn wij van 040 Loodgieter u graag van dienst.

Wij hebben vakkundige loodgieters in Veldhoven en omgeving. Of het nu gaat om een lekkage, aanleggen van waterleidingen of repareren van kranen, 040 Loodgieter Veldhoven is er voor u.

Waterhardheid in Veldhoven

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Veldhoven is de gemiddelde waterhardheid 5,77 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater weinig kalk bevat en zacht water is.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 is er sprake van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Ligt de zuurgraad van het water tussen de 7 en 14, dan is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Veldhoven is tussen de 7,86 en 8,08 pH, waardoor het basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder smaakt? 040 Loodgieter Veldhoven komt direct bij u langs om het probleem op te lossen.

Waterhardheid Veldhoven- 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

Naast het repareren en onderhouden van uw watervoorzieningen, geven wij u ook graag advies over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen
 • Aardwarmtesystemen
 • Luchtbehandelingsinstallaties
 • Warmtepompen voor lucht en water
 • HR ketels
 • Spaardouches

Loodgieter voor het verhelpen van lekkages en storingen in Veldhoven

Warm water uit de kraan, een toilet dat doorspoelt en een verwarming die zorgt voor een aangename temperatuur, het is voor ieder zo vanzelfsprekend. Totdat u te maken krijgt met een lekkage of een storing. Gelukkig kunnen wij u helpen met het verhelpen van lekkages en storingen. Of het nu een lekkage in de keuken betreft of een lekkende radiator.

U kunt ons bellen op het nummer 040-2051882. Wij zullen zo snel mogelijk een van onze loodgieters uw kant op sturen om het probleem direct te verhelpen.

Neem contact op met 040 Loodgieter in Veldhoven

Op zoek naar een vakkundige loodgieter in Veldhoven en omgeving? Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer  040-2051882 en per mail zijn wij te bereiken op info@040loodgieter.nl. Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Veldhoven

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u graag weten wat de beste aanpak is? Wij gaan graag met u in gesprek om de beste aanpak te bespreken en u te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Onze specialisten zullen dit advies vervolgens uitwerken om alles naar uw wensen te maken.

Offerte loodgieter in Veldhoven

U kunt bij 040 Loodgieter Veldhoven zowel terecht voor het aanleggen van een nieuwe badkamer als voor het onderhoud, reparatie cv-ketel of verstopping van een leiding of afvoer. Weet u al helemaal hoe u het wilt hebben? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel contact met u opnemen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×