Loodgieter Boxtel

Heeft u te maken met een kapotte waterleiding, een storing van uw cv-ketel of een verstopte afvoerleiding? Voor al deze loodgietersproblemen kunt u vertrouwen op 040 Loodgieter actief in Boxtel! Ons ervaren loodgietersbedrijf staat voor u klaar in Boxtel en omgeving, of u nu in het centrum, Selissen, Lennisheuvel of Munsel woont. Met deskundig personeel en een goede service zijn wij uw partner voor diverse loodgieters- en installatiewerkzaamheden.

Wat zijn de werkzaamheden van 040 Loodgieter?

Een van onze specialiteiten is het verhelpen van lekkages. Of het nu gaat om een keukenlekkage, een lekkende CV-leiding of een defecte waterleiding, wij lossen het voor u op. Onze ervaren loodgieters vervangen beschadigde leidingen, repareren lekkende kranen en ontstoppen verstopte afvoeren.

Wilt u graag nieuwe kranen en leidingen aan leggen? Dan staan we ook voor u klaar! Of u nu een buitenkraan wilt aanleggen in de tuin of een nieuwe waterleiding nodig heeft, onze experts zorgen voor hoogwaardig vakmanschap, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar watersysteem.

Installatiewerkzaamheden in Boxtel

Naast loodgieterswerkzaamheden nemen we ook diverse installatiewerkzaamheden voor onze rekening. Wij kunnen als installatiebedrijf actief in Boxtel diverse systemen installeren. Wilt u een nieuwe radiator laten plaatsen of een warmtepomp? Dan kunnen wij u van dienst zijn.

Cv-ketel diensten op maat

Op het gebied van CV ketels hebben we ook meerdere werkzaamheden die we verrichten. Hieronder staat een opsomming van onze belangrijkste CV ketel diensten:

Energiebesparende oplossingen in Boxtel

Bij 040 Loodgieter gaan we verder dan alleen uitvoerende werkzaamheden. We delen graag onze expertise over de nieuwste en meest geavanceerde energiebesparende oplossingen.

  • Zonneboilers: benut zonne-energie om water te verwarmen.
  • Warmtepompen: efficiënte verwarming door warmte uit de omgeving te halen.
  • HR-ketels: hoog rendement en energiezuinigheid gaan hand in hand.
  • Waterbesparende douches: verminder uw waterverbruik zonder concessies aan comfort.

Als u hierover advies wilt, dan kunt u contact met ons opnemen.

Loodgieter nodig in Boxtel? Neem contact op met 040 Loodgieter

Of u nu een loodgieter voor sanitair nodig heeft of een loodgieter voor uw verwarming, 040 Loodgieter staat voor u klaar. Ons ervaren team biedt vakkundige oplossingen en advies op maat. Als gevestigd loodgietersbedrijf zijn we actief in Noord-Brabant en het noorden van Limburg.

Weet u al wat voor loodgieters- of installatieklus u wilt laten uitvoeren? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 040-2051882 of stuur een e-mail naar info@040loodgieter.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Veelgestelde vragen

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

van Loon

Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×