Loodgieter Den Bosch

Heeft u last van een kapotte kraan, lekkage of een verstopping? Dan kan 040 Loodgieter actief in Den Bosch u van dienst zijn. Wij zijn dé loodgieter in Maaspoort of voor de wijken De Groote Wielen en Graafsepoort. Zoekt u een goede loodgieter in Den Bosch? Wij repareren uw lekkende kraan, zorgen dat uw verwarming weer warm wordt, ontstoppen uw afvoer of helpen u met een boiler die aan vervanging toe is.

040 Loodgieter is een loodgietersbedrijf in Den Bosch en omstreken. We bieden oplossingen voor verwarming, installatie en sanitair. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ervaren loodgieter in Den Bosch nodig?

Zoekt u een loodgieter in Den Bosch voor uw lekkage? 040 Loodgieter staat voor u klaar! Grijpt u niet in, dan wordt de schade waarschijnlijk snel groter. Om verdere schade en hogere kosten te voorkomen, is het verstandig een lekkage zo spoedig mogelijk op te lossen. Een lekkage komt natuurlijk meestal voor op momenten dat het niet uitkomt. Dan is niets fijner dan een loodgieter die snel beschikbaar is.

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Den Bosch voor diverse werkzaamheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer: 040-2051882.

Wat doet een loodgieter naast het repareren van lekkages?

040 Loodgieter verzorgt naast het repareren van lekkages ook snelle, veilige en vakkundige installaties van leidingen en apparatuur. Denk hierbij aan installatiewerkzaamheden in de badkamer, het toilet en de keuken. Of denk aan het aanleggen van een buitenkraan.

Een loodgieter kan ook problemen oplossen rondom het verwarmen van uw huis. Maar dat is niet alles: wij zijn ook expert in sanitair. Wij zijn een goede, maar goedkope loodgieter in Den Bosch.

Een radiator die niet meer goed werkt of andere problemen met het verwarmen van uw huis of bedrijfspand? 040 Loodgieter kijkt altijd eerst of we de huidige installaties kunnen repareren. Vaak is dat goed mogelijk, we zoeken graag naar een oplossing die niet vraagt om een nieuwe installatie. Wanneer dit toch niet meer kan, kunnen wij de installatie vervangen. We adviseren u dan over de best passende oplossing voor uw situatie.

Voorkomen is beter dan vervangen! Ook reparaties zijn vaak te voorkomen. Daarom bieden wij een CV controle aan. De controle wordt een keer per twee jaar uitgevoerd. Zo houdt u zicht op de staat van uw CV en voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan. Is de tijd toch aangebroken dat u uw CV-leidingen moet vernieuwen? Geen probleem, wij kunnen ook uw CV leiding vervangen.

Loodgieter den bosch

Neem contact op met 040 Loodgieter in ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar een ervaren loodgieter in ’s-Hertogenbosch? Dan moet u bij 040 Loodgieter zijn! We zijn niet alleen actief in ’s-Hertogenbosch, maar ook in de rest van Brabant. Op zoek naar een loodgieter mail dan naar info@040loodgieter.nl of bel ons telefoonnummer 040-2051882.

Direct een prijsvoorstel ontvangen? U vindt het offerteformulier onderaan de webpagina. Wilt u eerst meer weten of kunnen we u helpen met meer uitleg? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×