CV-controle: 040 Loodgieter regelt het voor u!

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter die uw CV-ketel voor u nakijkt, onderhoudt of repareert? Dan zit u bij 040 Loodgieter altijd goed: wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden, waaronder CV-ketel controle. Een goed onderhoud van uw cv ketel is belangrijk.

Onze ervaren monteurs helpen u daarom graag met uw CV-ketel nakijken. Dus twijfel niet en neem contact met ons op.

CV-controle: hoe gaat dat?

Het is noodzakelijk dat u uw CV regelmatig laat controleren. Zo blijft deze veilig en zuinig werken. Een slecht onderhouden CV-ketel kan namelijk gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving. Er kunnen storingen optreden en u loopt zelfs de kans op koolmonoxidevergiftiging.

Dus voorkom problemen en laat uw CV controleren door 040 Loodgieter. Zo heeft u jarenlang plezier van uw CV-ketel.

U vraagt zich misschien af: hoe gaat dat, een CV-controle? Bij een controle kijken onze experts of alle waarden kloppen en controleren ze de veiligheid van uw CV-ketel. Ook controleren onze experts of uw ketel goed is afgesteld en gemonteerd. Ten slotte wordt gekeken of alle onderdelen in goede staat zijn. Zo garandeert u een goede zorg voor uw CV-ketel.

Geen CV-ketel is hetzelfde. Daarom is het per merk en type CV-ketel verschillend hoe vaak deze een CV-controle onderhoud nodig heeft. Over het algemeen geldt dat een CV-ketel eens per jaar, anderhalf jaar of twee jaar gecontroleerd moet worden. Heeft u een oudere CV-ketel? Houdt er dan rekening mee dat uw ketel mogelijk vaker een controle nodig heeft.

CV Controle

Wat kost een controle van de CV-ketel?

Bent u benieuwd naar de kosten van een CV controle? Een CV controleren kost gemiddeld 50 euro. Onze experts gaan dan voor u aan de slag en bekijken uw CV-ketel zeer nauwkeurig.

Blijkt na de controle dat er onderhoud nodig is? Dan worden uw kosten hoger. Onze experts gaan met u in gesprek en samen kijken we wat nodig is.

Is een controle van de CV-ketel verplicht?

Met een goed onderhouden CV-ketel heeft u natuurlijk minder kans op storingen. Maar is controle van uw CV-ketel verplicht? Als uw CV-ketel een vermogen lager dan 20 kW heeft, dan is periodiek onderhoud niet verplicht. Maar wij raden het u wel aan. Zo voorkomt u mogelijke problemen met de ketel.

Heeft u CV een vermogen van 20 kW of hoger? Dan is periodiek onderhoud aan uw CV-ketel wel verplicht. Wij van 040 Loodgieter helpen u daar natuurlijk graag mee.

Een slecht onderhouden CV-ketel kan erg gevaarlijk zijn. Met een goed onderhouden CV-ketel voorkomt u onnodige reparaties en werkt uw ketel efficiënter.

Dat levert financiële voordelen op en u verlengt de levensduur van uw CV-ketel aanzienlijk. Wij adviseren u daarom ook om uw ketel goed te onderhouden. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties, blijft u tevreden en uw CV-ketel gezond.

CV controleren door 040 Loodgieter

Wij zijn uw expert voor veel verschillende CV-werkzaamheden in Brabant en omstreken. Van CV-controle, tot CV-onderhoud en van CV-montage tot CV-installatie: 040 Loodgieter doet het allemaal. Door onze jarenlange ervaring geven we u passend advies en voorzien wij uw CV-ketel van de beste zorg.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op via 040 205 18 82 of info@040loodgieter.nl. Wij staan altijd voor u klaar.

Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het controleren van uw CV-ketel? Vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×