Loodgieter Veghel

040 Loodgieter is een loodgietersbedrijf in de buurt van Veghel. Wij zijn dé loodgieter in de regio en staan klaar voor het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden. Dit zijn werkzaamheden zoals een lekkende kraan vervangen, een boiler repareren of het ontstoppen van uw afvoer.

Het maakt niet uit of u in Erp, Leest, Bunders of in Veghel-centrum woont: we bieden altijd een oplossing voor uw problemen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Wat doet een loodgieter allemaal in Veghel en omstreken?

Een loodgieter verricht verschillende werkzaamheden. Naast het repareren van lekkages zijn wij bereikbaar voor het installeren van leidingen en apparatuur, zoals een cv-ketel of hr-ketel.

Heeft u een verwarming die niet meer goed werkt of een storing in uw cv-ketel? Dan kan 040 Loodgieter u helpen. We kijken eerst altijd of we de huidige apparatuur kunnen repareren. Als dit niet mogelijk is, dan kunnen wij de apparatuur vervangen. We adviseren u altijd met de best passende oplossing voor uw probleem.

Het controleren van de cv-ketel is ook een van onze diensten. Het is aan te raden om twee keer per jaar een cv controle uit te laten voeren. Hierdoor kunnen problemen en storingen worden voorkomen.

Bent u aan het verbouwen of bezig met een aanbouw? En wilt u nieuwe gas- en waterleidingen installeren? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Daarnaast zijn we ook bereikbaar voor het vervangen van cv leidingen.

Rioolservice in Veghel

Heeft u problemen met uw riool (zoals een rioolverstopping) en wilt u dit zo snel mogelijk oplossen? Dan kunt u gebruik maken van onze rioolservice.

Wij zijn een deskundig rioolontstoppingsbedrijf. Naast ontstoppen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren of onderhouden van uw riool.

Loodgieter Veghel

Persoonlijk advies van een loodgieter in Veghel?

Bent u op zoek naar advies voor de beste aanpak van uw loodgietersklus? 040 Loodgieter gaat graag met u hierover in gesprek. Hierbij informeren wij u over de opties die u heeft.

Neem contact op met 040 Loodgieter

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Veghel en omstreken? Kies dan voor 040 Loodgieter. Wij zijn actief door heel Noord-Brabant en komen regelmatig in de buurt. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via de telefoon op 040-2051882 en via de e-mail op info@040loodgieter.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×