Loodgieter Veghel

Heeft u problemen met de afvoer? Of last van een lekkende kraan? Dit is natuurlijk erg vervelend en dit wilt u zo snel mogelijk oplossen. Neem dan contact op met 040 Loodgieter actief in Veghel. Wij zijn dé loodgieter in de regio en staan klaar voor het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden. Dit zijn werkzaamheden zoals een lekkende kraan vervangen, een boiler repareren of het ontstoppen van uw afvoer. Het maakt niet uit of u in Erp, Leest, Bunders of in Veghel-centrum woont: we bieden altijd een oplossing voor uw problemen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Wat doet een loodgieter allemaal in Veghel en omstreken?

Een loodgieter verricht verschillende werkzaamheden. Naast het repareren van lekkages zijn wij bereikbaar voor het installeren van leidingen en apparatuur, zoals een cv-ketel of hr-ketel.

Heeft u een verwarming die niet meer goed werkt of een storing in uw cv-ketel? Dan kan 040 Loodgieter u helpen. We kijken eerst altijd of we de huidige apparatuur kunnen repareren. Als dit niet mogelijk is, dan kunnen wij de apparatuur vervangen. We adviseren u altijd met de best passende oplossing voor uw probleem.

Het controleren van de cv-ketel is ook een van onze diensten. Het is aan te raden om twee keer per jaar een cv controle uit te laten voeren. Hierdoor kunnen problemen en storingen worden voorkomen.

Bent u aan het verbouwen of bezig met een aanbouw? En wilt u nieuwe gas- en waterleidingen installeren? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Daarnaast zijn we ook bereikbaar voor het vervangen van cv leidingen of het aanleggen van een buitenkraan.

Rioolservice in Veghel

Heeft u problemen met uw riool (zoals een rioolverstopping) en wilt u dit zo snel mogelijk oplossen? Dan kunt u gebruik maken van onze rioolservice.

Wij zijn een deskundig rioolontstoppingsbedrijf. Naast ontstoppen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren of onderhouden van uw riool.

Loodgieter Veghel

Loodgieter in Veghel of omgeving nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar loodgietersbedrijf in Veghel of omgeving? Zoek dan niet verder! Ons team van professionele loodgieters staan voor u klaar om u te helpen bij verschillende loodgieterswerkzaamheden, van het repareren van lekkages en verstopte afvoeren tot het installeren van een warmtepomp of vloerverwarming. Onze loodgieters zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om elk probleem op te lossen.

We begrijpen dat een loodgietersprobleem veel stress kan veroorzaken en daarom bieden we onze klanten een snelle en betrouwbare service. Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Persoonlijk advies van een loodgieter in Veghel?

Bent u op zoek naar advies voor de beste aanpak van uw loodgietersklus? 040 Loodgieter gaat graag met u hierover in gesprek. Hierbij informeren wij u over de opties die u heeft.

Wij kunnen u ook adviseren over duurzaamheidsoplossingen en energiebesparende oplossingen, zoals:

 • Energiebesparende boilers
 • Zonnepanelen
 • Warmtepompen voor lucht en water
 • Hoogrendementsketels
 • Waterbesparende douches

Neem contact op met 040 Loodgieter

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Veghel en omstreken? Kies dan voor 040 Loodgieter. Wij zijn actief door heel Noord-Brabant en komen regelmatig in de buurt. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via de telefoon op 040-2051882 en via de e-mail op info@040loodgieter.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Erik

  Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

  Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

  Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×