Loodgieter Schijndel

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Schijndel? Dan kan 040 Loodgieter u van dienst zijn! Met ons loodgietersbedrijf komen wij regelmatig in de regio van Schijndel. Het maakt niet uit of u in de Grevekeur, Boschweg of in het centrum woont. U kunt bij ons terecht voor allerlei loodgieterswerkzaamheden in- en rondom uw woning.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij het installeren van systemen zoals een verwarming, waterleidingen, warmtepompen, en andere elektrische of sanitaire installaties. Tevens kunt u ons ook bereiken voor onderhoud aan uw cv-ketel of voor het ontstoppen van uw riool in de omgeving van Schijndel.

Als u een klus heeft waarbij u de hulp van een loodgieter nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij krijgen van onze klanten een 10! Bekijk onze reviews.

Loodgieter in Schijndel nodig?

Heeft u last van een verstopt toilet, verstopte gootsteen of een lekkage in de keuken? Dit is natuurlijk erg vervelend en dit wilt u snel mogelijk oplossen. Neem dan contact op via het nummer 040-2051882 en wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een loodgieter uw kant op sturen om uw problemen te verhelpen. Onze ervaren loodgieters zullen voor u klaar staan!

Duurzaamheid en energiebesparing

Wij bieden niet alleen reparatie- en onderhoudsdiensten aan, maar kunnen u ook advies geven over de nieuwste en meest geavanceerde energiebesparende oplossingen.

Dit is advies over o.a. de volgende zaken:

 • Warmtepomp voor lucht en water
 • HR-ketels
 • Spaardouches
 • Zonnepanelen
 • Zonneboilers

Werkzaamheden van 040 Loodgieter in Schijndel

Ons loodgietersbedrijf verricht diverse werkzaamheden. Zo repareren wij niet alleen lekkages, maar zijn we ook bereikbaar voor bijvoorbeeld het installeren van een cv-ketel of controle van uw cv-ketel. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het repareren van uw cv-ketel of het aanleggen van een buitenkraan.

040 Loodgieter is ook specialist op het gebied van sanitair en alles dat daarbij komt kijken. Van het installeren van een keuken tot aan het verhelpen van een lekkende kraan.

Neem contact met 040 Loodgieter in Schijndel

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in de omgeving van Schijndel? Neem dan contact op met 040 Loodgieter! Wij zijn actief door heel Noord-Brabant en het noorden van Limburg. U kunt ons telefonisch bereiken op 040-2051882 en via de e-mail op info@040loodgieter.nl.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw loodgietersklus? Dan kan dit eenvoudig onderaan deze pagina en dan zullen wij spoedig contact met u opnemen!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×