Loodgieter Mierlo

Wilt u een CV-ketel ophangen, een afvoer aansluiten voor uw afwasmachine of wordt het water van de douche niet meer warm? Dan is de hulp van een ervaren loodgieter misschien wel meer dan welkom. Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter, dan heeft u misschien wel het liefst een ‘mannetje’ uit de buurt. Voor een ervaren loodgieter bij u in de buurt bent u bij 040 Loodgieter Mierlo helemaal op het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen in Mierlo en omgeving. Of het nu gaat om een grote klus, of om een klein klusje dat we binnen een mum van tijd voor u hebben opgelost maakt voor ons niets uit. Wij zijn u graag van dienst. Heeft u een loodgietersklus in Mierlo of ergens anders in de regio en bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van 040 Loodgieter Mierlo zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen.

Loodgieter met spoed in Mierlo

Heeft u een loodgietersklus met spoed en wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt? Geen enkel probleem. Bij 040 Loodgieter Mierlo hebben wij naast onze normale loodgietersdiensten ook een speciale spoedservice. Met dank aan deze spoedservice hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze spoedservice is 24 uur per dag te bereiken op het nummer  040-2051882. Wanneer we u aan de lijn hebben gehad, dan proberen we zo snel mogelijk een van onze ervaren loodgieters uw kant op te sturen om het probleem op te lossen. Wij snappen natuurlijk dat het erg vervelend is wanneer iets niet werkt zoals het hoort. Wij helpen u daarom graag bij al uw spoedklussen in Mierlo en omgeving.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Mierlo

Heeft u een grote loodgietersklus in Mierlo en zou u graag een advies willen hebben over de beste aanpak? Geen enkel probleem. Wij gaan graag met u om de tafel om u een passend advies op maat te geven.

Loodgieter Mierlo contact

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Mierlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn te bereiken op het nummer  040-2051882. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons te mailen op info@040loodgieter.nl.

Offerte loodgieter Mierlo

Weet u al helemaal wat u wilt en zou u hiervoor graag een offerte willen hebben van een gespecialiseerde loodgieter in Mierlo? Vraag dan hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en spoedig contact met u opnemen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

José van Ormondt

Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×