Loodgieter Deurne

Heeft u last van een lekkende kraan, kapotte cv-ketel of een verstopt riool? Dan kan 040 Loodgieter u van dienst zijn in Deurne! Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf actief in Deurne en omgeving. Het maakt niet uit of u in Zeilberg, De Heiakker, Koolhof of Walsberg woont. Wij bedienen de gehele gemeente.

Bekijk onze reviews van eerdere klanten

040 Loodgieter: voor uw verwarming, cv en vloerwarming in Deurne

Als loodgietersbedrijf kunt u ons bereiken voor zeer uiteenlopende klussen. Wij kunnen u onder andere helpen met het plaatsen van vloerverwarming, een cv-ketel of het aanleggen van een buitenkraan.

Cv-ketel diensten

Heeft u problemen met uw cv-ketel? Dan kan 040 Loodgieter u helpen. U kunt ons bereiken voor een cv ketel reparatie of een cv controle, waarbij wij uw cv-ketel uitgebreid nakijken op problemen.

Ook voor al uw sanitair

Naast reparatie- of onderhoudswerkzaamheden zijn wij ook specialist op het gebied van sanitair. Wij kunnen u ondersteunen met het renoveren van een toilet of het installeren van een nieuwe keuken. Dankzij ons grote netwerk aan leveranciers kunnen wij alle te installeren onderdelen ook aan u leveren tegen een scherpe prijs.

Ontstoppen en reinigen

Als loodgieter staan wij voor u klaar bij een verstopte leiding. Wij kunnen u helpen met het ontstoppen en reinigen van afvoerleidingen en rioleringssystemen.

Een verstopping kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals ophoping van vuil, vet, haren, voedselresten, of door vreemde voorwerpen die per ongeluk in de afvoer terecht zijn gekomen. Als loodgietersbedrijf hebben wij meerdere mogelijkheden om de leiding te ontstoppen

Installatiebedrijf in Deurne en omgeving

Wilt u een nieuwe cv-ketel laten plaatsen of cv leidingen laten vervangen? Dan kan 040 Loodgieter u ook van dienst zijn. Wij zijn naast loodgieter ook een installatiebedrijf actief in Deurne en omstreken.

Naast het installeren van cv ketels, warmtepompen, waterleidingen kunnen wij u ook helpen met het installeren van sanitair.

Advies over energiebesparende oplossingen

Naast onze reparatie, installatie of onderhoudswerkzaamheden adviseren wij u graag over energiebesparende oplossingen. Dit zijn oplossingen, zoals:

  • Warmtepompen
  • Waterbesparende douches
  • HR ketels
  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen

Neem contact op met 040 Loodgieter in Deurne

Heeft u problemen die een loodgieter kan oplossen, zoals een lekkage, een verstopte gootsteen of een kapotte cv-ketel? Dan is het tijd om de hulp van een professionele loodgieter in te schakelen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de expertise van 040 Loodgieter in Deurne.

Wij zijn actief in Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Weet u al precies wat voor klus u heeft? Dan kunt u hieronder het onderstaande offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-2051882 en via de e-mail op info@040loodgieter.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

J Bruurs Eindhoven

040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×