Complete verbouwing oude bungalow in Lieshout

040 Groep Eindhoven is gevraagd door een jong stel uit Lieshout om hun pas gekochte bungalow compleet te renoveren.

Lees verder

Uw nieuwe huis compleet renoveren? Voor 040 Loodgieter uit Eindhoven geen probleem!

040 Groep Eindhoven is gevraagd door een jong stel uit Lieshout om hun pas gekochte bungalow compleet te renoveren. De bungalow is gevestigd aan de Bosrand te Lieshout. De bungalow is gebouwd in de jaren ’70, er was 40 jaar niks meer aan gedaan! In principe moest alles vernieuwd worden. Onze loodgieters van 040 Loodgieter uit Eindhoven zouden het druk krijgen. Al het leidingwerk moest vervangen worden met een nieuwe CV en- waterleiding. Al het sanitair zou 040 Loodgieter uit Eindhoven vervangen met zeer modern sanitair.

CV ketel en wastafel

CV Ketel & Leidingen

Er lagen dikwandige stalen leidingen in die rot waren, deze heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven in het gehele huis vervangen voor kunststofleidingen. De kunststofleidingen zijn doorgetrokken in de muur zodat er nieuwe radiatoren op aangesloten konden worden. De CV ketel heeft 040 Loodgieter Eindhoven vervangen met een compleet nieuw model. De nieuwe CV ketel is geplaatst in de kamer waar voorheen de badkamer lag. De indeling van het huis is op advies van 040 Loodgieter uit Eindhoven veranderd waardoor de riolering ook verlegd en vernieuwd is.

Radiator

Nieuw sanitair

Waar voorheen een normale slaapkamer was, is door gecertificeerde en professionele loodgieters van 040 Loodgieter uit Eindhoven een luxe badkamer in geplaatst. Hiervoor hebben ze een riool in de vloer gemaakt die naar de nieuwe wc, inloopdouche en hoek bad loopt.

In het midden van de badkamer heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven een muur geplaatst waar de leidingen in verwerkt zijn voor de nieuwe wastafel en douche. Deze muur zorgt ervoor dat de badkamer gesplitst wordt en erachter, aan verschillende kanten, een inloop wc en een inloop douche beschikbaar is. In het midden van de muur heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven een zeer moderne wastafel gemaakt met ingebouwde kraan.

De douche is ook voorzien van een inbouwkraan met een moderne stortdouche en een aparte handdouche. Dan hebben onze loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven aan de andere kant van de badkamer in de hoek een groot hoekbad geplaatst. Deze indeling biedt zeer veel ruimte in zowel de badkamer zelf als in de douche, bad en wc.

Complete badkamer verbouwing Lieshout

In de gang lag een aparte toilet, deze heeft 040 Loodgieters uit Eindhoven eruit gesloopt en vervangen voor een nieuw toilet. Hiervoor is de riolering verlegd en vernieuwd. 040 Loodgieter heeft er is een moderne hangtoilet in geplaatst en de afvoer vernieuwd. Daarna is het tegelwerk gelegd, momenteel zijn onze loodgieters bezig met de afwerking daarvan.

Nieuwe keuken en bijkeuken

Voor de komende keuken heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven de voorbereidingen al klaar. Er is een nieuwe afvoer gekomen er de nieuwe aansluiting voor de vaatwasser is gebouwd. Onze loodgieters van 040 Loodgieter hebben de kraanaansluiting voor warm en- koud water al gelegd zodat de nieuwe keuken gezet kan worden.

In de kamer waar voorheen de badkamer was is door 040 Loodgieter uit Eindhoven een bijkeuken gemaakt met de wasmachine aansluiting, uitstort goot en nieuwe CV ketel.

Loodgieters

040 Loodgieter voor elke woning renovatie

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. Zo werken wij samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 Groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw woning toe aan een renovatie?

Is uw woning toe aan een renovatie en zoekt u een loodgieter in Brabant die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×