Loodgieter Heeze

Heeft u net een nieuwe CV-ketel gekocht en moet deze nog worden opgehangen en worden aangesloten? Is de afvoer van uw vaatwasser verstopt? Of wordt het water in de douche niet meer warm? Allemaal klussen waarbij de hulp van een ervaren loodgieter misschien wel meer dan welkom is. Het liefst dan ook nog een ervaren loodgieter uit de buurt. Maar geen zorgen, wij hebben ervaren vakmannen in dienst uit Heeze en omgeving waarmee we graag uw loodgietersklussen oplossen. Voor ons maakt het niet uit of het om een grote klus gaat, of om een klein klusje dat we binnen een mum van tijd voor u hebben opgelost. Wij zijn u graag van dienst. Bent u op zoek naar een Loodgieter in Heeze of ergens anders in de regio? Dan bent u bij 040 Loodgieter Heeze aan het juiste adres. 040 Loodgieter Heeze is u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen.

Loodgieter met spoed in Heeze

Heeft u een loodgietersklus die u graag met spoed opgelost heeft? Geen enkel probleem! Bij 040 Loodgieter Heeze hebben wij een speciale spoedservice om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij snappen natuurlijk als de beste dat het erg vervelend is wanneer iets niet werkt hoe het eigenlijk hoort, en dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Heeft u een spoedklus in Heeze of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch 24 uur per dag voor u te bereiken op het nummer  040-2051882. Wanneer we u hebben gesproken zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een van onze vakmannen ter plaatsen te krijgen om het probleem op te lossen. 040 Loodgieter Heeze is u graag van dienst bij alle spoedklussen in Heeze en omgeving.

Loodgieter Heeze contact

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Heeze? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Telefonisch zijn te bereiken op het nummer  040-2051882. Daarnaast zijn we ook per mail te bereiken via info@040loodgieter.nl.

Offerte Loodgieter Heeze

Heeft u een loodgietersklus liggen en weet u al helemaal wat u wilt? Dan kunt u hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk iets laten horen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Simone Jonker

we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
ik beveel dit bedrijf van harte aan.
wij zijn heel tevreden.
BEDANKT mannen.

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×