Loodgieter Heeze

Heeft u net een nieuwe CV-ketel gekocht en moet deze nog worden opgehangen en worden aangesloten? Is de afvoer van uw vaatwasser verstopt? Of wordt het water in de douche niet meer warm? Allemaal klussen waarbij de hulp van een ervaren loodgieter misschien wel meer dan welkom is. Het liefst dan ook nog een ervaren loodgieter uit de buurt. Maar geen zorgen, wij hebben ervaren vakmannen in dienst uit Heeze en omgeving waarmee we graag uw loodgietersklussen oplossen. Het maakt niet uit of u in de Engelse Tuin, Kreijl of in de Kapelstraat woont.

Wij staan voor klaar voor grote klussen, maar ook voor kleine klusjes dat we binnen een mum van tijd voor u hebben opgelost. Wij zijn u graag van dienst. Bent u op zoek naar een Loodgieter in Heeze of ergens anders in de regio? Dan bent u bij 040 Loodgieter aan het juiste adres. 040 Loodgieter actief in Heeze is u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen.

Loodgieter nodig in gemeente Heeze-Leende?

Heeft u een loodgietersklus die snel moet worden opgelost? Geen zorgen! Bij 040 Loodgieter Heeze staan wij klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer iets niet werkt zoals het hoort en dat u het zo snel mogelijk wilt laten repareren. Of het nu het verhelpen van een lekkage is of een verstopte wc ontstoppen. Wij staan voor u klaar!

Heeft u een klus in Heeze of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact met ons op via 040-2051882. Na uw telefoontje zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk een van onze ervaren vakmannen naar u toe te sturen om het probleem op te lossen. 040 Loodgieter biedt graag zijn diensten aan voor alle klussen in Heeze en omgeving.

Loodgieter Heeze contact

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Heeze? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Telefonisch zijn te bereiken op het nummer  040-2051882. Daarnaast zijn we ook per mail te bereiken via info@040loodgieter.nl.

Offerte Loodgieter Heeze

Heeft u een loodgietersklus liggen en weet u al helemaal wat u wilt? Dan kunt u hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk iets laten horen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×