Loodgieter Heeze

Heeft u net een nieuwe CV-ketel gekocht en moet deze nog worden opgehangen en aangesloten? Is de afvoer van uw vaatwasser verstopt? Of wordt het water in de douche niet meer warm? Allemaal klussen waarbij de hulp van een ervaren loodgieter misschien wel meer dan welkom is. Het liefst dan ook nog een ervaren loodgieter uit de regio van Heeze. Maar geen zorgen, wij hebben ervaren vakmannen in dienst uit de omgeving waarmee we graag uw loodgietersklussen oplossen. Het maakt niet uit of u in de Muggenberg, Engelse Tuin, Kreijl of in de Kapelstraat woont.

Wij staan voor klaar voor grote klussen, maar ook voor kleine klusjes dat we binnen een mum van tijd voor u hebben opgelost. Wij zijn u graag van dienst. Bent u op zoek naar een Loodgieter in Heeze of ergens anders in de regio? Dan bent u bij 040 Loodgieter aan het juiste adres. 040 Loodgieter is actief in de gehele gemeente en omstreken is u graag van dienst bij al uw loodgieterswerkzaamheden.

Loodgieter of installatiebedrijf nodig in gemeente Heeze-Leende?

Heeft u een loodgietersklus die snel moet worden opgelost? Geen zorgen! Bij 040 Loodgieter Heeze staan wij klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer iets niet werkt zoals het hoort en dat u het zo snel mogelijk wilt laten repareren. Of het nu het verhelpen van een lekkage in de keuken, een verstopte wc ontstoppen of het aanleggen van een waterleiding. Wij staan voor u klaar!

Heeft u een klus in Heeze of ergens anders in de regio? Neem dan gerust contact met ons op via 040-2051882. Na uw telefoontje zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk een van onze ervaren vakmannen naar u toe te sturen om het probleem op te lossen. 040 Loodgieter biedt graag zijn diensten aan voor alle klussen in Heeze en omgeving.

Welke werkzaamheden verricht 040 Loodgieter?

Wij zijn een loodgietersbedrijf met een breed scala aan diensten. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij verschillende problemen en projecten. Of u nu last heeft van een lekkage, een cv-ketel wilt laten installeren of uw huidige cv-ketel wilt laten controleren of onderhouden, wij staan voor u klaar.

Lekkages kunnen een grote bron van frustratie zijn, maar met onze expertise kunnen we deze snel en efficiënt voor u repareren. Daarnaast zijn we beschikbaar voor het installeren van nieuwe cv-ketels of het uitvoeren van controles om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel optimaal werkt en energiezuinig is.

Bovendien bieden we ook hulp bij het repareren van uw cv-ketel, mocht deze onverhoopt een storing hebben. Ons team van professionals staat klaar om het probleem te identificeren en de benodigde reparaties uit te voeren, zodat u snel weer kunt genieten van een goed werkende cv-ketel.

Naast onze expertise op het gebied van verwarmingssystemen zijn we ook gespecialiseerd in sanitair. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe keuken of het verhelpen van een lekkende kraan, wij hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw sanitair perfect functioneert en eventuele problemen snel worden opgelost.

Advies over duurzaamheid en energiebesparende oplossingen

Bij 040 Loodgieter kunnen wij u van advies voorzien over energiebesparende oplossingen, zoals een waterbesparende douche, vloerverwarming en warmtepompen. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Loodgieter Heeze contact

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Heeze? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Of het nu gaat om een reparatie van een cv-ketel of een andere loodgietersklus. Wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer: 040-2051882. Daarnaast zijn we ook per mail te bereiken via info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvragen bij 040 Loodgieter

Heeft u een loodgietersklus liggen en weet u al helemaal wat u wilt? Dan kunt u hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk iets laten horen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Odette Herijgers

  040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×