Loodgieter Asten

Heeft u te maken met een waterlek, een kapotte cv-ketel of wilt u juist een nieuwe sanitaire voorziening laten plaatsen? Voor al deze werkzaamheden staat 040 Loodgieter in Asten voor u klaar. Onze professionele loodgieters hebben de expertise om uw problemen vakkundig aan te pakken en op te lossen. Wij zijn actief in heel de gemeente, dus het maakt niet uit of u in De Loverbosch, Ommel of Heusden woont

Welke services biedt 040 Loodgieter precies aan?

Wij bieden diverse diensten aan om uw problemen op te lossen. Onze algehele werkzaamheden bestaan uit: verwarming, installatie, sanitair reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij ook van advies voorzien op het gebied van energiebesparende oplossingen, zoals een zonneboiler.

Hieronder lichten wij onze werkzaamheden als loodgieter in Asten verder toe:

Oplossen van lekkages

Heeft u last van een lekkage? Het is van groot belang om een lekkage zo spoedig mogelijk aan te pakken. Ze kunnen leiden tot waterschade, schimmelvorming en andere problemen in uw woning. Als het te laat is met het oplossen van een lekkage dan heeft u hoge reparatiekosten.

Heeft u bijvoorbeeld te last van een keuken lekkage? Dan kunnen onze loodgieters u van dienst zijn.

Afvoerleiding verstopt?

Heeft u problemen door een verstopte afvoerleidingen in uw woning? Dit is een veelvoorkomend probleem dat ontstaat door de ophoping van vuil, vet, haar en andere vuiligheid. Een verstopping veroorzaakt niet alleen een langzame afvoer, maar kan ook leiden tot volledige blokkades in uw leidingen. Onze loodgieters kunnen dit soort problemen voor u oplossen.

Aanleggen van een buitenkraan of een waterleiding

Het aanleggen van kranen, zoals een buitenkraan, en waterleidingen is een van de services die wij regelmatig uitvoeren in de regio. Indien u interesse heeft in het aanleggen van een buitenkraan in uw tuin, dan kunnen onze ervaren loodgieters u helpen.

040 Loodgieter: voor al uw werkzaamheden in Asten

In aanvulling op standaard loodgieterswerkzaamheden voert 040 Loodgieter ook verschillende installatiewerkzaamheden uit. Ons team staat voor u klaar om een nieuwe radiator, cv-ketel of zonneboiler te installeren.

Onze cv-ketel werkzaamheden

Onze diensten op het gebied van cv-ketels bestaan onder andere uit:

Wij kunnen u adviseren over mogelijke upgrades of voor een goede vervanging van uw huidige cv-ketel. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van een energiezuiniger model dat beter past bij uw behoeften en budget.

Advies door 040 Loodgieter

Bij 040 Loodgieter zijn we niet alleen actief in het uitvoeren van werkzaamheden, maar staan we ook voor u klaar om u van advies te voorzien. We delen graag onze expertise op het gebied van de nieuwste en meest geavanceerde energiebesparende oplossingen.

Enkele voorbeelden van deze oplossingen zijn onder andere:

 • Zonneboilers: Wij installeren en onderhouden zonneboilers, waarmee u gebruik kunt maken van zonne-energie om water te verwarmen.
 • Lucht- en water warmtepompen: Onze expertise omvat ook het installeren en onderhouden van lucht- en water warmtepompen, waarmee u efficiënt warmte uit de omgeving kunt halen en uw verwarmingssysteem kunt voeden.
 • HR-ketels: Wij kunnen u adviseren over en zorgen voor de installatie van HR-ketels, die een hoog rendement leveren en energiezuinig werken.
 • Waterbesparende douches: We kunnen waterbesparende douches installeren om uw waterverbruik te verminderen zonder concessies te doen aan het comfort.

Op zoek naar een loodgieter in Asten? Neem gerust contact met ons op!

Indien u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in de omgeving van Asten, kunt u contact opnemen met 040 Loodgieter. Wij zijn een gevestigd loodgietersbedrijf in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg.

Wilt u meteen een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld het installeren van een buitenkraan? Vraag dan via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Indien u nog andere vragen heeft dan kan u contact met ons opnemen via de e-mail op info@040loodgieter.nl en via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  Loes Aarts

  Badkamer bouwen in Eindhoven

  Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×