Loodgieter Weert

Bent u op zoek naar een loodgieter in Weert voor een probleem met het riool, een lekkage of wilt u een nieuwe cv-ketel installeren? Dan is 040 Loodgieter uw loodgietersbedrijf en installatiebedrijf in Weert en omgeving. Wij zijn actief in de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in Boshoven, Biest, Moesel of Keent woont.

040 Loodgieter is een ervaren loodgietersbedrijf dat werkt met deskundig personeel en zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk. Bekijk onze reviews!

Welke werkzaamheden verricht een loodgieter in Weert?

Ons loodgietersbedrijf voert diverse werkzaamheden uit. Dit zijn werkzaamheden op het gebied van installatie, verwarming, reparatie of onderhoud aan sanitair en het vervangen van waterleidingen.

Hieronder staat een opsomming van een greep uit onze werkzaamheden:

 • Installeren, repareren of onderhouden van toiletten, wastafels, badkuipen, douches en andere sanitaire voorzieningen;
 • Aanleggen, repareren of vervangen van leidingen ;
 • Installeren, onderhouden of repareren van boilers, geisers en CV-ketels;
 • Ontstoppen van afvoeren, rioleringen en toiletten;
 • Oplossen van lekkages en andere problemen met leidingen en sanitair;
 • Adviseren over energiezuinige en duurzame oplossingen voor verwarming en watergebruik.

CV ketel werkzaamheden

Wij kunnen u helpen met verschillende werkzaamheden wat betreft cv-ketels. Hieronder staan de verschillende cv-ketel diensten opgesomd:

Aanleggen van leidingen en kranen

Een van onze diensten is het aanleggen van kranen en leidingen. Wilt u meer daarover weten? Bekijk dan onze ‘buitenkraan aanleggen’ pagina en ‘waterleiding aanleggen’ pagina.

Lekkages verhelpen

Lekkages zijn vervelende problemen die helaas regelmatig voorkomen in woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om deze snel te verhelpen om verdere schade te voorkomen.

Als professioneel loodgietersbedrijf actief in Weert hebben wij jarenlange ervaring in het verhelpen van lekkages. Heeft u een keuken lekkage? Neem dan contact met ons op!

Installatiebedrijf in Weert

Naast de reguliere loodgieterswerkzaamheden verrichten wij ook verschillend installatiewerk. Dit zijn installatiewerkzaamheden, zoals:

 • Installatie en onderhoud van verwarmingssystemen, zoals radiatoren;
 • Installatie en onderhoud van sanitair.

Daarnaast kunnen wij dankzij ons grote netwerk aan vaklieden u ook helpen met andere soorten installatiewerkzaamheden, zoals elektra, koelsystemen (airco’s) en installatie van duurzame energieoplossingen. 040 Loodgieter is dé loodgieter installateur van Weert en omgeving.

Advies over duurzaamheid en energiebesparing

Bent u op zoek naar manieren om uw huis te verduurzamen en energie te besparen? Wij staan voor u klaar om u hierbij te adviseren.

Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen om uw energierekening te verlagen en uw milieu-impact te verminderen.

Wij adviseren onder andere over de nieuwste technologieën, zoals zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en HR-ketels. Ook kunnen we u vertellen over de voordelen van spaardouches en andere waterbesparende oplossingen. Ons doel is om samen met u de beste oplossing te vinden die past bij uw situatie en budget.

Neem contact op met 040 Loodgieter actief in Weert

Als u op zoek bent naar een erkende en ervaren loodgieter, dan is 040 Loodgieter een geschikte partner! Wij zijn actief in groot deel van Limburg en in de provincie Noord-Brabant.

Weet u al precies wat voor klus u heeft? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 040-2051882 of via de e-mail op info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Erik

  Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

  Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

  Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×