Vloerverwarming leggen in Eindhoven

040 Loodgieter uit Eindhoven heeft vloerverwarming vervaardigd in een woning in Eindhoven. De complete benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Lees verder

040 Loodgier uit Eindhoven heeft vloerverwarming vervaardigd in een woning in Eindhoven. De complete benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Na het aanbrengen van de buizen zijn deze aangesloten op een verdeler, waarna de vloer is afgestort met een cement vloer.

Wat is vloerverwarming?

Vloerverwarming verwarmt een woning door middel van warm water dat door buizen stroomt onder de vloer. Het warme water wordt vanaf de cv-ketel of warmtepomp door leidingen gepompt waardoor het gehele vloeroppervlak opwarmt.

Vloerverwarming installateur - Eindhoven

Voordelen van vloerverwarming

 • Een constante verwarming van uw woning
 • Lagere stookkosten
 • Goede warmteverdeling
 • Geen radiatoren

Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp

Vloerverwarming is uitermate geschikt in combinatie met een warmtepomp. Dus wilt u later nog een warmtepomp aanschaffen, dan is het erg interessant om uw woning te voorzien van vloerverwarming. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u alles vertellen over de werking van een warmtepomp, en of uw huis hiervoor klaar is.

Het water dat door de vloerverwarmingsbuizen stroomt is minder warm dan traditionele verwarming, uw woning wordt veel constanter verwarmt. Deze constante verwarming noemen we dan ook lage temperatuur verwarming (LTV). Bij vloerverwarming kunt u zelfs met een watertemperatuur van 25 tot 35 graden uw ruimte verwarmen, mits de vloerverwarmingsbuizen goed verdeeld zijn over de ruimte. 040 Loodgieter heeft veel ervaring in het plaatsen van vloerverwarming.

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. Zo werken wij samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Loodgieter bestaat ook:

040 Groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw woning voorzien van vloerverwarming?

Wilt u uw woning van vloerverwarming voorzien of zoekt u een loodgieter voor cv ketel onderhoud in Eindhoven? Neem dan contact met ons op via info@040loodgieter.nl of bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×