Loodgieter Willink2
Onlangs zijn wij gestart met het verbouwen van een woning aan de Carel Willinkstraat in Eindhoven. De werkzaamheden welke zullen worden uitgevoerd bestaan onder andere uit:

  • Slopen gehele vloer begane grond
  • Slopen badkamers ( 2 ) en toilet
  • Vloerverwarming leggen begane grond
  • Verbouwen 2 badkamers
  • Verbouwen toilet
  • Verbouwen keuken

Loodgieter Willink1

Uw huis voorzien van vloerverwarming:

In dit geval is in de bestaande woning vloerisolatie aanwezig, dat betekend dat wij de afwerkvloer en de cementdekvloer moeten verwijderen. De geïsoleerde betonvloer kan in dat geval blijven liggen.

Na het slopen van de vloeren worden netten aangebracht op de kale betonvloer met een afstand van 100x100 mm zodat we hier de vloerverwarmingsslangen op kunnen aanbrengen.

040 Loodgieter uit Eindhoven is voorzien van de beste gereedschappen zodat wij zeer snel kunnen werken, ook voor de vloerverwarming zijn onze hoofdmonteurs Bart Vonk en Juan van de Goor voorzien van professionele vlechtmachines, hierdoor gaat de werksnelheid omhoog en worden de knieën en benen minder belast bij de montage.

Na het monteren van de slangen, in deze woning circa 800 strekkende meter kunnen deze worden gemonteerd op de verdeler. Vanuit de verdeler worden een nieuwe aanvoer en retour direct naar het CV toestel gebracht.

Als laatste zullen wij een cementdekvloer storten.

Totaal renovatie is een van onze sterke punten! 

Door de klus te gunnen aan 040 loodgieter uit Eindhoven zijn deze klanten verzekerd van de juiste vaklui nodig om de gehele klus te klaren. Naast de vloerverwarming zullen wij 2 badkamer volledig renoveren, het toilet volledig renoveren en de voor installatie van de keuken uitvoeren.

Door de diversiteit in ons personeelsbestand kunnen wij elke renovatie klus in de regio Eindhoven voor U uitvoeren.

Voor deze klus werd gebruik gemaakt van materialen geleverd via Wasco en Solar Nederland.

Kijk eens op de site van 040Groep BV voor welke klussen U allemaal bij ons terecht kunt. Voor elke discipline hebben we een aparte site met informatie voor U klaarstaan.

Eindhoven 26/03/2019 door Nick Dekkers

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.