Om het in de winter thuis lekker warm te kunnen hebben en houden is een CV (centrale verwarming) onmisbaar. Een CV is namelijk de meest gekozen, en ook de meest voordelige manier om je huis te verwarmen. Maar wat nu wanneer uw CV ketel toe is aan vervanging, onderhoudsbeurt of reparatie? Dan bent u bij 040 Loodgieter op het juiste adres. 040 Loodgieter zorgt voor een snelle, veilige en vakkundige installatie, reparatie of onderhoudsbeurt van uw CV ketel in de regio Eindhoven.

De werking van een CV ketel

Een CV dient er voor te zorgen dat je altijd lekker warm op de bank kunt zitten. De naam Centrale Verwarming komt voort uit het feit dat de warmte vanuit een centraal punt wordt opgewekt in plaats van dat de warmte wordt opgewekt uit verschillende bronnen. De CV is dus het hart van de verwarmingsinstallatie. In de CV-ketel wordt water verwarmd door aardgas. Dit verwarmde water stroomt vervolgens via leidingen naar de radiatoren. Wanneer het water afkoelt, stroomt het weer terug naar de CV-ketel.

CV installateur regio Eindhoven

Een juiste installatie van apparatuur en leidingen is essentieel voor goed werkende apparatuur en tegelijkertijd een veilige en comfortabele leef- of werkruimte. Wij van 040 Loodgieter nemen u graag alle installatiewerkzaamheden uit handen. Daarnaast denkt onze cv installateur graag met u mee. Zo adviseren we u over de, voor u, beste oplossing in uw woning of bedrijfspand.

We kunnen de te installeren onderdelen voor bijvoorbeeld leidingen, een boiler of radiatoren ook voor u leveren. Zo hoeft u nergens aan te denken en regelt onze cv installateur alles voor u.

CV ketel vervangen regio Eindhoven

Een CV ketel vervangen door 040Loodgieter in de regio Eindhoven. Wij nemen al het werk uit uw hand. Een van onze vakkundige installateurs komt bij u langs en regelt alles voor u.

Of u nu een cv ketel wilt laten vervangen in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook. Vraag hieronder dan een offerte aan of bel direct. 040 Loodgier is u graag van dienst!

Onderhoudsbeurt CV regio Eindhoven

Het is erg aan te raden om voor uw CV een onderhoudscontract af te sluiten met 040 Loodgieter. Dit heeft onder andere als voordeel dat u niet meer gas gaat verbruiken dan nodig is. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat u leeft of werkt in een veilige omgeving. Bij elke onderhoudsbeurt wordt daarom gekeken hoe uw ketel functioneert en word uw ketel schoongemaakt. Daarnaast worden, indien nodig, onderdelen vervagen. Dit gebeurt natuurlijk wel in overleg. Het onderhoud aan uw CV-ketel vindt eens in de 2 jaar plaats.

Wanneer u liever niet aan een onderhoudscontract vast zit, kunt ook een ook eenmalige onderhoudsbeurt uit laten voren door een van onze specialisten.

Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot radiatoren, CV-ketels of leidingwerk, neem dan gerust met ons contact op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.