CV-ketel installeren regio Eindhoven

Wanneer u een nieuwe CV-ketel wilt installeren of uw oude wilt vervangen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie. De installateurs van 040 Loodgieter staan voor u klaar met een gedegen advies.

Wij leveren en installeren CV-ketels in de regio Eindhoven. Van Nuenen tot Best en van Waalre tot Helmond.

Veilig, vakkundig én passend bij uw woonwens.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

CV-ketel installatie voor warmte en comfort

Kunt u zich een huis voorstellen zonder centrale verwarming? Waarschijnlijk niet.

Een centrale verwarming zorgt voor warmte en comfort in huis: onmisbaar als u het ons vraagt. De CV-ketel is het hart van de centrale verwarming. Hier wordt het water dat via de leidingen naar de radiatoren stroomt verwarmd.

Is uw CV-ketel ouder dan 15 jaar? Dan doet u er goed aan om een nieuwe ketel te laten installeren. Ook wanneer u nog in het bezit bent van een ouderwetse boiler, is het slim om een CV-ketel aan te schaffen.

Een goed werkende CV-ketel draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, maar zorgt ook voor een lagere energierekening.

CV-ketel laten installeren door 040 Loodgieter

Kiest u ervoor om uw CV-ketel door 040 Loodgieter te laten installeren, dan kiest u voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Wij werken uitsluitend met ervaren installateurs. Hierdoor bent u verzekerd van een goed gemonteerde CV-installatie en is de kans op storingen nihil.

Wij nemen u de volledige installatie uit handen:

  • Wij demonteren en verwijderen de oude CV-ketel
  • Wij installeren uw nieuwe ketel
  • Wij vervangen alle kranen onder de CV-ketel en het expansievat
  • Wij zorgen voor de inregeling van de nieuwe ketel

Uiteraard staan wij altijd klaar met een gedegen advies en kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan uw CV-ketel.

Kosten voor CV-montage

Houd voor een CV-ketel inclusief montage rekening met een prijs tussen de € 1.500 en € 3.000.

De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs onder meer bepaald door het type ketel, het merk, het aansluiten van de CV-ketel en de eventuele extra’s. Ook de plaats waar de CV-ketel komt is van invloed op de prijs. Komt de ketel op de plek van de oude ketel, dan is dit voordeliger dan installatie op een andere plaats.

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor een CV installatie bij u thuis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak

Woont u in Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Oss of elders in de regio Eindhoven en wilt u een CV-ketel laten installeren? Dan is 040 Loodgieter u graag van dienst. Ook voor onderhoud van uw cv-ketel in Eindhoven en omstreken zijn wij bereikbaar!

Neem contact op via 040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Loes Aarts

Badkamer bouwen in Eindhoven

Wij zijn 100% tevreden over onze nieuwe badkamer gerealiseerd door 040 Loodgieter uit Eindhoven. Simpelweg keurig nette mensen, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor de regio. Zowel tegels en sanitair ook laten verzorgen voor scherpe prijzen bij 040 Loodgieter. Bedankt en tot de volgende klus!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×