Cv-ketel onderhoud Eindhoven

Het is belangrijk om regelmatig uw cv-ketel te laten controleren, het liefst één keer per jaar. Door dit te doen heeft u minder kans op storingen en werkt de ketel beter. Wij zijn dé loodgieter in Eindhoven voor het onderhoud aan uw cv-ketel. De loodgieters van 040 Loodgieter doen regelmatig cv controles in Eindhoven, zoals in Stratum, Strijp en Meerhoven.

Bel of mail ons gerust als u de hulp van onze loodgieters in Eindhoven wilt inschakelen!

Onderhoud cv Eindhoven

Tijdens het onderhoud aan uw cv-ketel kijkt onze loodgieter de ketel na. Hij kijkt of de ontsteking nog optimaal werkt en of de brander schoon is. Daarnaast controleert hij of de andere onderdelen in de ketel nog goed werken. Eventueel vervangt de loodgieter defecte onderdelen. Vervolgens maakt hij de ketel schoon en stelt hij hem opnieuw af.

De kosten voor eenmalig cv-ketel onderhoud in Eindhoven liggen meestal rond de €70,- en €90,-.

Voorkom storingen door regelmatig onderhoud

Op een storing van de cv-ketel zit u niet te wachten. Vooral niet in de winter of op het moment dat u een warme douche wilt nemen. Door de ketel regelmatig na te laten kijken kunt u deze problemen voorkomen.

De loodgieter merkt eventuele problemen tijdig op, waardoor hij problemen signaleert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmerken van slijtende onderdelen. Als de loodgieter deze tijdig vervangt, kunt u vervelende verrassingen en dure reparaties voorkomen.

cv ketel onderhoud eindhoven

Cv-ketel onderhoud in Eindhoven? 040 Loodgieter staat klaar!

040 Loodgieter heeft veel ervaring met cv-ketels in Eindhoven en omstreken. Of het nu gaat om het onderhoud of een volledige cv installatie: we helpen u graag.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen van leidingen, installeren of repareren van verwarmingen of het installeren van een nieuwe keuken, badkamer of wc.

Heeft u hier hulp bij nodig? Bel ons op 040-2051882, mail naar info@040loodgieter.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contract met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Cees vd Laan

  Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

  Bedankt voor de snelle komst.

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×