Een cv-ketel wordt vaak het hart van de verwarmingsinstallatie genoemd. In de ketel wordt namelijk water verwarmd, dat vervolgens via een buizensysteem naar ruimtes in uw woning wordt gebracht. Een belangrijk onderdeel van uw woning dus, dat zorgt voor een lekkere warme ruimte. Een cv-ketel nodig? Of wilt u uw oude cv-ketel vervangen? Onze vakmensen plaatsen of vervangen snel, veilig en vakkundig uw cv-ketel.

Offerte aanvragen  ›

Een nieuwe cv-ketel plaatsen

De meeste woningen zijn tegenwoordig voorzien van een ketel. Een cv-ketel zet brandstof om in warmte waarmee wordt gezorgd voor warm water voor de radiatoren en de kraan. Niet elke cv-ketel is geschikt voor elk type huis, er zijn daarom een aantal verschillende soorten ketels. Zo zijn er Vr-ketels, Hr-ketels, UHR ketels, HRe ketels, open of gesloten cv-ketels en solo- of combiketels. Wanneer u het juiste type cv-ketel kiest, bent u voor ongeveer 15 jaar onder de pannen en verzekerd van een warme woning. Met de juiste cv-ketel kunt u hiernaast aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Investeren in een nieuwe cv-ketel doet u natuurlijk niet zomaar, maar met behulp van vakkundig advies. 040 Loodgieters helpt u hier graag bij.

Cv-ketel vervangen

Niemand wil natuurlijk onder een koude douche komen te staan, wij raden u daarom aan om uw ketel regelmatig te laten controleren en uw cv-ketel op tijd te laten vervangen. U kunt uw cv-ketel het beste om de 12 tot 15 jaar laten vervangen. Een cv-ketel bestaat namelijk uit veel verschillende onderdelen. De levensduur van veel onderdelen in een cv-ketel zijn vaak na zo’n 12 jaar aan vervanging toe. Wanneer er te lang gewacht wordt met een cv-ketel vervangen, kunnen er problemen ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld koolmonoxide vrijkomen. Daarnaast worden cv-ketels steeds energiezuiniger gemaakt. Een cv-ketel vervangen kan dus fijn zijn voor uw portemonnee.

Installatie van een nieuwe cv-ketel

Wanneer u een nieuwe cv-ketel nodig heeft, staan wij voor u klaar. Kiest u er voor om een cv-ketel te laten vervangen bij 040 Loodgieters dan verwijderen wij ten eerste uw oude cv-ketel. Op deze plek wordt er een nieuwe ketel (toegespitst op uw woonsituatie) geplaatst. De nieuwe ketel wordt vervolgens ingeregeld en afgesteld. Indien nodig worden alle kranen vervangen en wordt de tapkraan en/of de thermostaat verplaatst voor efficiënter gebruik. Het installeren van een cv-ketel kan door ons geregeld worden binnen een dag.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.