CV-ketel plaatsen regio Eindhoven

Een CV-ketel wordt vaak het hart van de verwarmingsinstallatie genoemd. In de ketel wordt namelijk water verwarmd, dat vervolgens via een buizensysteem naar ruimtes in uw woning wordt gebracht. Een belangrijk onderdeel van uw woning dus, dat zorgt voor een lekkere warme ruimte. Een CV-ketel nodig? Of wilt u uw oude CV-ketel vervangen? Onze vakmensen plaatsen of vervangen snel, veilig en vakkundig uw CV-ketel.

Een nieuwe CV-ketel plaatsen

De meeste woningen zijn tegenwoordig voorzien van een ketel. Een CV-ketel zet brandstof om in warmte waarmee wordt gezorgd voor warm water voor de radiatoren en de kraan. Niet elke CV-ketel is geschikt voor elk type huis, er zijn daarom een aantal verschillende soorten ketels. Zo zijn er VR-ketels, HR-ketels, UHR-ketels, HRe-ketels, open of gesloten CV-ketels en solo- of combiketels. Wanneer u het juiste type CV-ketel kiest, bent u voor ongeveer 15 jaar onder de pannen en verzekerd van een warme woning. Met de juiste CV-ketel kunt u hiernaast aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Investeren in een nieuwe CV-ketel doet u natuurlijk niet zomaar, maar met behulp van vakkundig advies. 040 Loodgieters helpt u hier graag bij.

CV-ketel vervangen

Niemand wil natuurlijk onder een koude douche komen te staan, wij raden u daarom aan om uw ketel regelmatig te laten controleren en uw CV-ketel op tijd te laten vervangen. U kunt uw CV-ketel het beste om de 12 tot 15 jaar laten vervangen. Een CV-ketel bestaat namelijk uit veel verschillende onderdelen. De levensduur van veel onderdelen in een CV-ketel zijn vaak na zo’n 12 jaar aan vervanging toe. Wanneer er te lang gewacht wordt met een CV-ketel vervangen, kunnen er problemen ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld koolmonoxide vrijkomen. Daarnaast worden CV-ketels steeds energiezuiniger gemaakt. Een CV-ketel vervangen kan dus fijn zijn voor uw portemonnee.

Installatie van een nieuwe CV-ketel

Wanneer u een nieuwe CV-ketel nodig heeft, staan wij voor u klaar. Kiest u er voor om een CV-ketel te laten vervangen bij 040 Loodgieters dan verwijderen wij ten eerste uw oude CV-ketel. Op deze plek wordt er een nieuwe ketel (toegespitst op uw woonsituatie) geplaatst. De nieuwe ketel wordt vervolgens ingeregeld en afgesteld. Indien nodig worden alle kranen vervangen en wordt de tapkraan en/of de thermostaat verplaatst voor efficiënter gebruik. Het installeren van een CV-ketel kan door ons geregeld worden binnen een dag. Ook voor onderhoud aan uw cv-ketel in Eindhoven zijn wij bereikbaar.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via  040-2051882, per mail via info@040loodgieter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Erik

Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×