CV-ketel storing regio Eindhoven

Komt er opeens geen warm water meer uit de kraan? Of werkt de verwarming niet meer? Grote kans dat u last heeft van een storing aan de CV-ketel. Maar geen paniek: 040 Loodgieter schiet u graag te hulp!

Wij zijn regionaal dé specialist op het gebied van installaties en reparaties van de CV-ketel. Dus woont u in de regio Eindhoven (de 040-regio) en bent u op zoek naar specialist om uw CV-ketel storing op te lossen? Dan kunt u op ons rekenen!

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

CV-ketel storing regio Eindhoven

Onze vakbekwame loodgieters beschikken over de juiste apparatuur en materialen om de storing aan uw CV-ketel snel te verhelpen. Bel ons direct via 040-2051882

Is de CV storing minder urgent? Maak dan een afspraak via het contactformulier onderaan deze pagina. Desgewenst kunnen we u dan van tevoren een op maat gemaakte inschatting van de reparatiekosten geven.

Voorkom een CV storing door regelmatig onderhoud

Om de kans op een CV storing zo klein mogelijk te maken, is het belangrijk om uw CV-ketel regelmatig te laten onderhouden.

Een aantal onderhoudsklusjes kunt u gemakkelijk zelf doen. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren. Ander onderhoud en controle van onderdelen kunt u het beste aan een professional overlaten. Wij kunnen dan uw CV controleren op beschadigingen of slijtage.

Door uw CV goed te onderhouden kunt u een dure reparatie en veel ongemak voorkomen. Wij zijn ook bereikbaar voor CV-ketel onderhoud in Eindhoven.

Storing aan uw CV-ketel in regio Eindhoven? Schakel de specialist in!

Heeft u een storing aan de CV-ketel en wilt u deze snel verholpen hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Bij het maken van een afspraak houden wij natuurlijk graag rekening met uw drukke dagelijkse bezigheden. Samen gaan we op zoek naar een geschikt moment.

Ruikt u een gaslucht of heeft u het vermoeden dat de storing urgent is? Weet dan dat u ons ook kunt bellen via  040-2051882.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

J. D.

Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Cees vd Laan

Als 2 grote loodgieters-bedrijven uit Eindhoven je laten zitten en hun afspraken niet nakomen, is het een verademing dat Nick Dekkers wel zijn afspaak nakomt, in een kwartiertje was de lekkage verholpen.

Bedankt voor de snelle komst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×