Komt er opeens geen warm water meer uit de kraan? Of werkt de verwarming niet meer? Grote kans dat u last heeft van een storing aan de cv-ketel.

Maar geen paniek: 040 Loodgieter schiet u graag te hulp.

Wij zijn regionaal dé specialist op het gebied van installaties en reparaties van de cv-ketel. Dus woont u in de buurt van Eindhoven (de 040-regio) en bent u op zoek naar specialist om uw cv-ketel storing op te lossen? U kunt op ons rekenen!

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Cv-ketel storing regio Eindhoven

Is er sprake van een storing aan uw cv-ketel en woont u in de regio van Eindhoven? Bel ons dan via 040 2051882.

Onze vakbekwame loodgieters beschikken over de juiste apparatuur en materialen om de storing aan uw cv-ketel direct te verhelpen.

Is de cv storing minder urgent? Maak dan een afspraak via het contactformulier onderaan deze pagina. Desgewenst kunnen we u dan van tevoren een op maat gemaakte inschatting van de reparatiekosten geven.

Voorkom een cv storing door regelmatig onderhoud

Om de kans op een cv storing zo klein mogelijk te maken, is het belangrijk om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden.

Een aantal onderhoudsklusjes kunt u gemakkelijk zelf doen. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren. Ander onderhoud en controle van onderdelen kunt u het beste aan een professional overlaten. Wij kunnen dan uw cv controleren op beschadigingen of slijtage.

Door uw cv goed te onderhouden kunt u een dure reparatie en veel ongemak voorkomen.

Storing cv-ketel regio Eindhoven? Schakel de specialist in!

Heeft u een storing aan de cv-ketel en wilt u deze snel verholpen hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Bij het maken van een afspraak houden wij natuurlijk graag rekening met uw drukke dagelijkse bezigheden. Samen gaan we op zoek naar een geschikt moment.

Ruikt u een gaslucht of heeft u het vermoeden dat de storing urgent is? Weet dan dat u ons ook kunt bellen via 040-2051882.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.