Bent u aan het (ver)bouwen? En moeten er gas- en waterleidingen, een geiser of een CV-ketel of  HR-ketel worden geïnstalleerd? Of hebt u gekozen voor een nieuwe (zonne)boiler? 040 Loodgieter zorgt voor een snelle, veilige en vakkundige installatie van leidingen en apparatuur. Ook installatiewerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voeren we graag voor u uit.

Installeren en adviseren

Wilt u uw gasverbruik omlaag brengen door de plaatsing van een zonneboiler? Is uw badkamer aan vervanging toe? Is er een lekkage in de waterleiding, wilt u een buitenkraan aanleggen of een nieuwe cv ketel laten installeren? Voor goed werkende apparatuur en tegelijkertijd een veilige en comfortabele leef- of werkruimte is de juiste installatie van apparatuur en leidingen essentieel. 040 Loodgieter neemt u alle installatiewerkzaamheden uit handen. Daarbij denken we uiteraard met u mee: we adviseren u over de, voor u, beste oplossing in uw woning of bedrijfspand, moet u nieuwe cv installatie aanleggen door een cv installateur?

Leveren

Als 040 Loodgieter de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren zoals een complete cv installatie of het installeren door onze cv installateurs. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Zo schaft u alle benodigdheden gemakkelijk en zonder iets te vergeten via ons aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om installaties? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.